Cei mai multi dintre noi cred ca sunt foarte putine masuri de preventie sau chiar ca nu este nimic de facut pentru a evita boala Alzheimer.
Amanati cu zece ani „intalnirea“ cu boala Alzheimer si veti avea toate sansele sa traiti pana la o varsta inaintata, fara sa fi avut de suferit de pe urma ei.
Cartea lui Jean Carper va va schimba atitudinea fata de aceasta boala si va va oferi niste raspunsuri surprinzatoare in privinta sanatatii creierului, ajutandu‑va sa nu va confruntati cu aceasta boala necrutatoare..
Daca reusiti sa amanati fie si cu cinci ani declansarea bolii, reduceti deja la jumatate posibilitatea instalarii ei.
Ea a descoperit astfel 100 de modalitati extrem de simple, testate stiintific, prin care putem reduce la minimum posibilitatea de a cadea victime bolii Alzheimer, declinului memoriei si altor forme de dementa.
Stiati ca vitamina B12 are un rol important in a impiedica deteriorarea creierului? Ca sucul de mere are aceleasi efecte favorabile ca unul dintre medicamentele folosite in boala Alzheimer? Ca navigarea pe Internet intareste celulele creierului si le impiedica sa imbatraneasca? Sau ca infectiile banale si o substanta folosita pe scara larga pentru anestezia generala pot declansa boala Alzheimer? Ori ca meditatia favorizeaza dezvoltarea de noi neuroni? Si ca exercitiile fizice au rol benefic pentru creierul nostru?Este de ajuns sa luati fie si numai cateva masuri preventive, pentru a evita cat mai mult posibil instalarea bolii Alzheimer si a va schimba astfel in bine viitorul.
De fapt, cercetatori renumiti din acest domeniu stiu in prezent ca cea mai buna solutie pe care o avem la indemana sau, poate, chiar singura noastra speranta in lupta impotriva bolii Alzheimer este aceea de a preveni instalarea ei.
Dupa ce renumita autoare de bestselleruri Jean Carper a descoperit ca este purtatoarea genei care o face susceptibila de a dezvolta boala Alzheimer, s-a hotarat sa gaseasca toate dovezile stiintifice recente in sprijinul evitarii acestei boli, care face ravagii in intreaga lume.
Oamenii de stiinta ne demonstreaza insa ca lucrurile nu mai stau asa.
Cei mai multi dintre noi cred ca sunt foarte putine masuri de preventie sau chiar ca nu este nimic de facut pentru a evita boala Alzheimer