insotite de o delicioasa miniantologie de poezie – selectie de Lucian VASILIU.
Studiu introductiv de Liviu PAPUC.
Postfata de Bogdan ULMU.
Supliment muzeal de Olga RUSU.
Glosar de Diana BOBICACiudata, uneori, soarta cartilor! Dupa doua editii succesive (in secolul al XIX-lea – n.
Si urmeaza un hiat de aproape 130 de ani, pana in 1973, cand opul este reeditat de Titus Moraru, cu „zugraveli” de Florin Creanga, la editura „Dacia” din Cluj-Napoca, unde gasim in prefata si un impecabil eseu asupra literaturii gastronomice la noi, apartinand regretatului Mircea Zaciu.
O prefigurare a editiei de acum a aparut la editura „Timpul” din Iasi, in anul 2005..
Lipsa acestei carti atat de neaparata pentru fiestecine simtindu-sa, iata se publica a 3 editie, in care s-au indreptat toate gresalele cate scapasera la cele dintai doua editii”. red.), editorii se laudau, cu indreptatita mandrie: „Doua editii cate de o mie exemplare Retetele cercate s-au petrecut in mai putin de un an. insotite de o delicioasa miniantologie de poezie – selectie de Lucian VASILIU.
Studiu introductiv de Liviu PAPUC.
Postfata de Bogdan ULMU.
Supliment muzeal de Olga RUSU.
Glosar de Diana BOBICACiudata, uneori, soarta cartilor! Dupa doua editii succesive (in secolul al XIX-lea – n