Descriere YEO:
24 centimetri - Adi Hadean - Disponibil la grupdzc.ro
Pe YEO găsești 24 centimetri - Adi Hadean de la Curtea Veche, în categoria Memorialistica.
Indiferent de nevoile tale, 24 centimetri - Adi Hadean din categoria Memorialistica îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 27.75 Lei
Caracteristicile produsului 24 centimetri - Adi Hadean
- Brand: Curtea Veche
- Categoria: Memorialistica
- Magazin: grupdzc.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă 24 centimetri - Adi Hadean Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda 24 centimetri - Adi Hadean de la grupdzc.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Una dintre cele mai recente revelatii literare nu vine din partea vreunui scriitor ci a unui celebru bucatar. Cartea sa in parte o autobiografie in parte un manifest pentru bucate bune si oameni dintr-o bucata raspunde multor intrebari pe care si le pun admiratorii lui Adi
Hadean chef om de radio prezentator de televiziune. Cum a inceput spaland si de zece ori pe zi podelele bucatariei din casa bunicilor cum a aflat secretele organizarii si ale falimentarii unui restaurant intr-o incaierare de pomina cum se alcatuieste meniul unui Irish pub creand cateva sandviciuri delicioase cu nume voit idiot si la fel de voit stalcit irlandez O Ceapa O Felie O Tona si O Bama cum e din interior un show de televiziune muncind de la sapte dimineata si incheind seara tarziu cu un pahar de prosecco fara sa fie nevoie sa arunci cu farfurii in concurenti s. a. m. d. Un sir de lectii de gatit si de viata. Daca pui o bucata de unt proaspat intro tigaie si lasi tigaia o vreme la marginea unei plite nu foarte incinse untul se va topi si se va separa iar apa se va evapora. Daca lasi untul topit intr-un vas componentele sale se vor aseza in functie de densitate.La suprafata vor aparea resturi usor de luat cu o spumiera un strat gros de grasime va ocupa partea din mijloc a vasului iar partile solide vor ocupa fundul vasului. Untul pregatit astfel se arde mai greu si e suportat si de catre oamenii cu intoleranta la lactoza. Intrucat sunt un adept al limpezimii ma straduiesc sa limpezesc lucrurile de cate ori e nevoie pe de o parte pentru ca situatiile limpezite se transforma in relatii durabile adica ard mai greu pe de alta parte pentru ca odata limpezite sunt digerate mai usor de catre cei cu erse intolerante unele provenite din educatie altele din lipsa ei dar fara legatura cu fiziologia. Adi
Hadean Motorul care l-a propulsat pe Adi
Hadean in viata si in cariera este tenacitatea cu care si-a urmarit visul de a deveni bucatar trecand peste multe dificultati.In atentia publicului de radio si mai ales de televiziune si a cititorilor de bloguri a fost propulsat de franchetea sa si de placerea de a le fi de folos celorlalti. Motorul care il va propulsa in atentia iubitorilor de literatura este stilul alert sustinut de imensul talent cu care impartaseste experiente de viata trecandu-le prin filtre etice educatia de acasa si literare cartile citite cu aceeasi pasiune cu care gateste. Adi Hadean s-a facut cunoscut in lumea exigenta a gastronomiei ca urmare a pasiunii dedicarii si maiestriei sale culinare calitati care i-au adus numerosi fani inca de la inceputurile aparitiilor sale publice.Debutul in bucataria profesionista si l-a facut in 1998 iar de atunci a gazduit mai multe emisiuni TV a publicat cartipurtand semnatura sa ori a contribuit la publicarea altor carti imbogatind terminologia gastronomica si sa implicat in numeroase proiecte sociale. Pasiunea care l-a determinat sa faca din gatit o profesie o impleteste dand dovada de aceeasi maiestrie cu celelalte preocupari ale sale fotografia si scrisul. De la data lansarii pana in prezent blogul sau culinar a fost citit de peste 27 de milioane de vizitatori cu o medie de 20 000 de vizitatori unici pe zi. Astfel Adi Hadean este si unul dintre cei mai apreciati bloggeri culinari din Romania.