DESCRIERE Din 1985, Diamond a contribuit la evoluția echipamentelor profesionale de bucătărie și a sectorului frigorific.
SPECIFICAȚII Dimensiuni mm 790 x 830 x 880 kW 0.79 Greutate 116 kg Voltaj 230/1N 50HZ Temperatura +70° -18° Temperatura +70° +3° Volum m3 0.8 m3.
Produsul este fabricat conform standardelor (CE) în vigoare.
Agent frigorific R404A (sau R452A).
Izolație poliuretanică injectată (fără CFC).
Decongelare manuală sau automată, cu autoevaporare a condensului.
Evaporator ventilat (supradimensionat), tratat împotriva sării și acizilor alimentari, complet acoperit (nu este vizibil), motor ventilator IP45.
Condensator ventilat.
Unitate de compresor din clasa climatică 4, integrată în monobloc (acces frontal).
Dispozitiv micro-comutator de ușă, care permite oprirea ventilatorului evaporatorului la deschidere.
Ușă cu etanșare magnetică "sub presiune" (înlocuire ușoară, nu sunt necesare unelte), prevăzută cu rezistență de încălzire, prevenind formarea gheții (în funcția de îngheț).
Fund interior ștanțat, unghiuri și colțuri rotunjite (fără rugozitate), cu dop de scurgere.
Structură monobloc din oțel inoxidabil (sigur pentru alimente), interior (AISI 304) și exterior (AISI 304-430). 4 cicluri disponibile pentru a alege între „Soft-Chill” sau „Soft-Freeze” pentru produsele sensibile, „Hard-Chill” sau „Hard Freeze” pentru cantități mari, Controlul temporizatorului cu buzzer la sfârșitul ciclului sau control prin sonda de bază, de asemenea, cu funcția de menținere la sfârșitul ciclului și dispozitiv de alarmă vizual. 4 picioare reglabile.
Izolație de 60 mm grosime.
Balamale pe partea dreapta cu revenire automată (blocare la 90°).
Ușă reversibilă (la cerere: Kit balamale stânga) cu mâner integrat.
Structură fixă anti-înclinare din sârmă de oțel inoxidabil (detașabilă), distanțare pentru plăci de 67 mm.
Sonda de bază standard.
Producție per ciclu: 18 Kg (+70°C +3°C) sau 12 Kg (+70°C -18°C).
DETALII PRODUS Capacitate: 5x GN 1/1 sau 5x EN 600x400 mm (1x grilă GN 1/1 furnizată).
Un concept unic: instalarea specială a evaporatorului în carcasă pentru a garanta o distribuire uniformă a temperaturii și pentru a preveni uscarea și formarea de gheață pe suprafața alimentelor.
Abatitorul Blast Freezer Diamond garantează conformitatea cu toate aceste cerințe. În procesul de răcire, siguranța alimentelor necesită un principiu de bază: trecerea temperaturii de la +70°C la +3°C în 90 de minute (conform standardelor din UK) sau de la +65°C la +10°C în 110 minute (conform standardelor din Franța) și de la +70°C la -18°C în 240 minute (conform standardelor din UK) sau +65°C până la -18°C în 270 minute (conform standardelor din Franța).
Afișare disponibilă în 6 limbi: italiană, engleză, franceză, germană, spaniolă, olandeză.
Alarmele pot fi afișate direct sau descărcate în format .txt pe un stick USB (un port USB este disponibil ca opțiune).
Rapoartele HACCP pot fi consultate cu ușurință pentru vizualizarea datelor și a evenimentelor, precum alarme de temperatură ridicată, subtensiune, întreruperea alimentării cu energie și depășirea timpului maxim al ciclului.
Control în funcție de timp sau temperatură.
Cicluri specifice: continuu, pentru pește, pentru înghețată ICE SOFT și ICE HARD și ciclul UV pentru dezinfectarea celulei.
Cicluri de răcire sau de înghețare rapide standard, fiecare ciclu este 100% personalizabil.
BENEFICII Ecran de înaltă rezoluție de 5", color, cu touch screen, care îi permite utilizatorului să regleze și să personalizeze toate funcțiile principale printr-o navigare foarte intuitivă.
Reputația și succesul mărcii plasează compania Diamond Europe în TOP 5 pe piața europeană, cu o cifră de afaceri care depășește 40 de milioane de euro.
DESCRIERE Din 1985, Diamond a contribuit la evoluția echipamentelor profesionale de bucătărie și a sectorului frigorific