Acai este fructul unui tip de palmier originar din regiunile tropicale ale Americii de Sud.
Ingrediente:Pulbere de Acai (Euterpe Oleracea) 80.00 gr ;.
Tara de origine: Brazilia.
Mod de folosire: Se poate adauga in apa minerala sau sucuri naturale, smoothiuri, in deserturi sau in iaurt.
Beneficii pentru sanatate: sunt bogate in vitamine (B1, B2, B3, C, E) este o sursa de Omega 3-6-9 este un antioxidant puternic este antiinflamator stimuleaza sistemul imunitar este un detoxifiant digestiv protejeaza structura ADN-ului intareste si reda stralucirea parului si unghiilor stimuleaza circulatia sangelui reduce tensiunea si palpitatiile reduce senzatia de foame ajuta digestia si stimuleaza activitatea peristaltica.
Pentru comparatie, coacazele au valoare ORAC de 7,960 μ mol TE/100g.
Fructele de Acai sunt considerate “superfructe” datorita capacitatii antioxidante, avand valoare ORAC (Capacitatea de Asorbtie a Radicalilor liberi de Oxigen) de 102,700 μ mol TE/100g (exprimat in echivalente Trolox).
Acai este fructul unui tip de palmier originar din regiunile tropicale ale Americii de Sud