Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor - Volker Waltmann, Christine Schneider

Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor - Volker Waltmann, Christine Schneider

Detalii Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor -

libris.ro
Vânzător
libris.ro
Pret
29 Lei
Categorie (vânzător)
Gastronomie
Marca
Volker Waltmann

Produs actualizat în urmă cu 2 zile
Descriere YEO:

Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor - - Disponibil la libris.ro

Pe YEO găsești Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor - de la Volker Waltmann, în categoria Gastronomie.

Indiferent de nevoile tale, Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor - Volker Waltmann, Christine Schneider din categoria Gastronomie îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 29 Lei

Caracteristicile produsului Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor -

  • Brand: Volker Waltmann
  • Categoria: Gastronomie
  • Magazin: libris.ro
  • Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29

Comandă Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor - Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor - de la libris.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
De ani buni, editura M.A.S.T a pus la dispozitia cititori;or mai multe lucrari referitoare la prelucrarea laptelui in vederea obtinerii de produse lactate, cu retete de la cele mai simple pana la unele mai complicate, dar care sa merite efortul. Multi se pot declara nedumeriti de faptul ca desi se porneste de la aceeasi materie prima - laptele -, produsele derivate pot fi atat de numeroase si atat de diferite ca gust, aspect, consistenta, etc. Aceeasi intrebare s-ar putea pune si in cazul vinurilor, de exemplu: nu toate vinurile (sau aproape) provin din struguri? Si atunci, cum se ajunge la o gama atat de variata de sortimente. ln ambele situatii (dar si in altele) oamenii au dorit sa-si satisfaca tot mai deplin propriile lor gusturi. Multi au incercat, esuand, dar multi au reusit. Cu timpul, din randul acestora s-au desprins adevaratii maestri ai rafinarii si innobilarii unor produse de baza ale gastronomiei mondiale. Daca maestrii vinului sunt somelierii, iata ca de cele mai rafinate branzeturi se ocupa afinatorii. Daca pentru mine termenul e nou, veti vedea ca pe la altii, ei sunt o prezenta obisnuita. Unul dintre acestia, un neamt, a scris si cartea pe care v-o oferim acum. Nu este o naratiune ci un veritabil manual lucrativ.

Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor - Volker Waltmann, Christine Schneider - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Volker Waltmann