De ani buni, editura M.
A.
S.
T a pus la dispozitia cititori;or mai multe lucrari referitoare la prelucrarea laptelui in vederea obtinerii de produse lactate, cu retete de la cele mai simple pana la unele mai complicate, dar care sa merite efortul.
Nu este o naratiune ci un veritabil manual lucrativ..
Unul dintre acestia, un neamt, a scris si cartea pe care v-o oferim acum.
Daca pentru mine termenul e nou, veti vedea ca pe la altii, ei sunt o prezenta obisnuita.
Daca maestrii vinului sunt somelierii, iata ca de cele mai rafinate branzeturi se ocupa afinatorii.
Cu timpul, din randul acestora s-au desprins adevaratii maestri ai rafinarii si innobilarii unor produse de baza ale gastronomiei mondiale.
Multi au incercat, esuand, dar multi au reusit. ln ambele situatii (dar si in altele) oamenii au dorit sa-si satisfaca tot mai deplin propriile lor gusturi.
Aceeasi intrebare s-ar putea pune si in cazul vinurilor, de exemplu: nu toate vinurile (sau aproape) provin din struguri? Si atunci, cum se ajunge la o gama atat de variata de sortimente.
Multi se pot declara nedumeriti de faptul ca desi se porneste de la aceeasi materie prima - laptele -, produsele derivate pot fi atat de numeroase si atat de diferite ca gust, aspect, consistenta, etc.
De ani buni, editura M.
A.
S.
T a pus la dispozitia cititori;or mai multe lucrari referitoare la prelucrarea laptelui in vederea obtinerii de produse lactate, cu retete de la cele mai simple pana la unele mai complicate, dar care sa merite efortul