Afumatoare pentru carne cu fum cald Un dispozitiv adresat gurmanzilor care vor sa isi gateasca singuri capturile.
Inchidem capacul si asteptam finalizarea procesului de afumare..
Rumegusul, disponibil separat, se aseaza pe tava, plasand apoi capacul cu gratar, pe care asezam pestele pregatit pentru afumare.
Utilizarea este extrem de facila, principiul de functionare fiind unul simplu.
Este o Afumatoare calitativa, conceputa din otel emailat, usor de curatat.
Dispozitiv pentru afumat carne Afumatoare pentru carne Tip combustibil: rumegus Material: aluminiu Numar gratare: 1 Capac: da Maner ajutator: da Culoare: negru, argintiu Numar arzatoare: 2 Inaltime 10 cm Lungime 40 cm Latime 24 cm Un peste afumat reprezinta un deliciu culinar, extrem de complex, al carui potentialul gastronomic este din ce in ce mai exploatat de catre pescari.
Bineinteles, o furculita si un cutit vor facilita manipularea pestelui.
Afumatoarea necesita doua accesorii fara de care operatiunea de afumare nu poate fi realizata: rumegusul, care poate fi gasit in comert sub diferite arome, in functie de provenienta sa (lemnul din care este obtinut) si un agent de combustie lichid.
In aproximativ 30 de minute, obtinem o carne excelenta la gust, numai buna de consumat.
Prepararea unui peste proaspat nu a fost niciodata mai usoara.
Datorita greutatii reduse si spatiului mic pe care-l ocupa, afumatoarea poate fi usor transportata, fara a ocupa un volum considerabil.
Excelent a fi utilizat in aer liber, in timpul sesiunilor prelungite de pescuit Afumatoarea este construita din aluminiu, un material durabil si foarte usor de curatat.
Afumatoare pentru carne cu fum cald Un dispozitiv adresat gurmanzilor care vor sa isi gateasca singuri capturile