Agar Agar, eco-bio, 60g - Rapunzel In bucataria japoneza este cunoscut Agarul din secolul XVII .
Mod de prezentare Borcan 60 grame Agar Agar, eco-bio, 60g - Rapunzel Alege acum Agar Agar, eco-bio, 60g - Rapunzel si bucura-te de beneficii!.
Substanta de gelatinat, se preteaza ca substitut pentru gelatina.
Se amesteca cu lichid rece pentru a nu ramane cocoloase apoi se fierbe timp de 5 minute amestecandu-se permanent, se adauga o parte din crema sau sos si se amesteca usor pana se omogenizeaza apoi se toarna si diferenta de sos ramasa.
Valori nutritionale/100g: 775 Kj; 191 Kcal; 0.3g Grasimi; 0.3g Acizi Grasi Saturati; 10g Glucide; 0.5g Zaharuri; 70g Fibre; 2g Proteine; 3.1g Sare Mod de preparare: 1 lingurita de praf la 500ml lichid, sos, supa sau suc fructe sau 2-3 lingurite pentru budinci si gelatine.
Ingrediente: Alge marine.
In timpul procesului de productie de minerale si acizi grasi de alge sunt in mare parte pastrate .
Pulberea se extrage cu apa fierbinte , e xtractul este apoi racit, concentrat prin presare mecanica si macinat fin, dupa o faza suplimentara de uscare .
Algele marine sunt recoltate de scafandri cu mana Dupa recoltare , algele sunt uscate la soare.
Nu numai calitatea apei si algele sunt testate in mod regulat , de asemenea si trasabilitatea de alge marine .
Pot fi recoltate pentru sectorul ecologic este doar in aceste zone .
Acvacultura de alge marine organice este departe de civilizatie si rute principale marine si astfel sunt protejate de potentiale surse de poluare .
Agarul bio Rapunzel se obtine de la marine Rotalgenart Gelidium dintr-o zona de coasta protejata din Africa .
Agar Agar, eco-bio, 60g - Rapunzel In bucataria japoneza este cunoscut Agarul din secolul XVII