Cumpara de la infinity.ro

Agar Agar gelatina vegetala, Natural Seeds Product - Natural Seeds Product


Agar Agar gelatina vegetala, Natural Seeds Product
0 Lei

Disponibil

(15-11-2024)
Cumpara de la infinity.ro

Produs vandut de infinity.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara agar agar gelatina natural seeds product de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru agar agar gelatina natural seeds product

Utilizarea lui frecventa este ca, agent de ingrosare in multe preparate culinare : putem face racitura vegetariana, gelatina pentru dulciuri, supe, fructe conservate si alte deserturi.
Agar este solubil in apa si o sursa foarte buna de fibre care nu se digera, dar in trecerea lor prin organism absorb cantitati mari de zaharuri si grasimi, ceea ce favorizeaza curatarea intestinelor, slabirea si mentinerea siluetei. Mai mult decat atat, Agar are si o utlizare terapeutica laxativa, fiind folosit de decenii ca un tratament pentru constipatie cronica.
Actioneaza ca un inhibator al apetitului, devinde gelatinos atunci cand este adaugat in lichide si taie pofta de dulciuri.
Este o substanta insipida folosita ca stabilizator natural, agent de gelifiere si ingrosare.
Japonezii utilizeaza acest gelifiant de sute de ani, iar dupa ce studiile au dovedit ajutorul in slabire si nutritionistii l-au promovat, Agar agar-ul a cucerit piata produselor naturale americane si europene, fiind extrem de mediatizat in ultimii ani! Agar este o substanta naturala, bogata in minerale, extrasa din alge rosii care se gasesc in apele din intreaga lume.
Pasii clasici in cazul in care nu putem fierbe tot lichidul (alt lichid decat apa) sunt urmatorii: - Dizolvam 1 lingura de de pudra de Agar in 60 ml de apa fierbinte - Aducem la fierbere - Lasam la foc mic pana in 5 minute pentru pudra si intre 10-15 minute pentru fulgi - Amestecam bine cu celelalte ingrediente - Lasam sa se raceasca si sa se inchege.
Putem sa folosim Agar Agar in placinte, budinci, creme, deserturi sanatoase pentru cei mici.
Daca vrem sa facem maioneza de exemplu crestem cantitatea la 2-3 linguri de Agar pentru 250 ml lichid, mai ales daca folosim citrice.
Se utilizeaza astfel:o lingurita de Agar pudra pentru 1000 ml cantitate de lichid+solid.
Se stabilizeaza odata ce ingredientele s-au racit.
Nu putem adauga pur si simplu fulgii de Agar in preparate.
Cel mai important detaliu pe care trebuie sa il cunoastem este ca, Agar necesita a fi dizolvat in lichid fie el apa, suc de fructe, lapte, ceai, si apoi adus la fierbere.
Agar este mult mai puternic decat gelatina astfel ca, o lingurita de Agar echivaleaza cu 8 lingurite de pudra de gelatina.
Agar Agar abunda in fibre, procentul fiind de 80%.
Agar Agar se utilizeaza cand nu vrem sa folosim amidon, gluten, soia pentru cei alergici la aceste substante, si nici drojdie, lactoza, oua, sau conservanti artificiali.
Agar-Agar sau Kanten este o substanta obtinuta din algele din zona Asiei de Sud-Est algele rosii (Rodophyta), folosita ca aliment comun in multe diete,in special vegetariene si vegane.
Agar-Agar contine calciu, iod, fosfor si fier.
Utilizarea lui frecventa este ca, agent de ingrosare in multe preparate culinare : putem face racitura vegetariana, gelatina pentru dulciuri, supe, fructe conservate si alte deserturi


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse