Caracteristici: produs bio, produs fara glutenGramaj: 50gDescriere produs: gelifiant alimentar vegetalIngrediente: agar-agar* (alee marine rosii (Gelidium) deshidratate* ingrediente provenite din Agricultura EcologicaUtilizare: aceast produs bio are puterea de a absorbi o cantitate mare de apa .
Cresteti cantitatea in cazul in care preparatul este folosit la gemuri.
Origine: Agricultura: FrantaAlergeni: 0 Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare..
Puneti o cantitate de 2g (1 lingurita cu varf) intr-o jumatate de litru de lichid pentru a obtine un gel destul de moale.
Gelul este format prin racire.
Mod de utilizare: se toarna pulberea intr-un lichid rece si se fierbe 5 -10 minute. ) care poate fi dat prin mixer pentru a obtine o spuma. ) sau un gel foarte ferm (inghetate din fructe, aspic, ..
In functie de gradul de concentrare acesta poate da consistenta ingrosand supele si sosurile, poate forma un gel lejer (jeleu de fructe si piure bavarez ..
Caracteristici: produs bio, produs fara glutenGramaj: 50gDescriere produs: gelifiant alimentar vegetalIngrediente: agar-agar* (alee marine rosii (Gelidium) deshidratate* ingrediente provenite din Agricultura EcologicaUtilizare: aceast produs bio are puterea de a absorbi o cantitate mare de apa