kombu (Laminaria) raw Bio 50gAlgele marine marca Algamar sunt toate Alge salbatice recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania.
Este bogata in minerale in special in calciu si magneziu.
Mod de preparare:-la cuptor timp de 5 minute la 200 de grade sau prajiti in ulei incins de palmier sau cocos.-in oale sub presiune fierbeti timp de 20 de minute;-fierbeti timp de 1 ora impreuna cu naut linte fasole sau alte boabe asemanatoare.
Informatii nutritionale/100g: Proteine 6.9%Carbohidrati 52.1%Grasimi 1.1%Fibre 30%Potasiu 4330mgCalciu 810mgMagneziu 715mgFosfor 165mgFier 16.5mgIod 15.9mgVitamina A 0.04mgVitamina B12 0.3mgProdus certificat organicGramaj: 50gTara de origine: SpaniaValori nutritionale/100g: Energie: 243KcalGrasimi: 0.1g din care saturate.
Bogata in acid glutamic ajuta la normalizarea pulsului.
Japonia este printre cei mai mari furnizori de Alge marine din lume (in special sushi si nori) insa multi iubitori de Alge marine au inceput sa caute alte surse de Alge in afara de Japonia din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
Aceasta alga gri-maronie creste la o adancime de aproxitamtiv 12 metri.
Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii.
Exista si Alge marine de cultura insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice.
kombu (Laminaria) raw Bio 50gAlgele marine marca Algamar sunt toate Alge salbatice recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania