Alimentatia terapeutica.
Traducere din limba rusa de Antoaneta Olteanu..
A sustinut zeci de conferinte informative si pedagogice, cu scopul de a-i face pe oameni sa devina responsabili fata de propria sanatate.
In 1960, a inceput sa-si dezvolte metoda revolutionara de vindecare.
Medic chirurg si om de stiinta rus, Galina Satalova (1916-2011) a condus departamentul de selectare si pregatire a cosmonautilor, din cadrul Institutului de Cercetari Spatiale al Academiei de Stiinte a URSS.
Cartea ofera aproximativ 200 de retete culinare, create de insasi Galina Satalova.
De asemenea, Alimentatia contribuie in mod fundamental la prevenirea si tratarea afectiunilor cardiovasculare si oncologice.
Prin urmare, un rol important in consolidarea sanatatii il joaca alimentele ce contin putine calorii, putine proteine si multe dintre proprietatile lor biologice initiale.
In plus, folosirea in alimentatie a carnii si a altor ingrediente bogate in calorii reduce durata de viata daruita omului de natura.
Autoarea considera ca normele moderne de alimentatie depasesc de cinci ori nevoile naturale ale omului.
Conform acestei teorii, in afara de hrana, exista mai multe canale prin care organismul acumuleaza energie - inclusiv din cosmos, prin razele solare, prin aerul plin de miresme al padurilor si al pajistilor pline de vegetatie.
Intemeiata pe rezultatele cercetarilor stiintifice, teoria alimentatiei terapeutice a Galinei Satalova este cladita pe principiul oportunitatii energetice.
In esenta, ea vede in Alimentatia inadecvata cauza a numeroase neplaceri.
Dieta inteligenta care ajuta organismul sa se autoregleze eficient si sa se vindece In cartea de fata, Galina Satalova continua discutia despre sanatatea fizica si spirituala a omului, inceputa in volumul intitulat Metoda de vindecare naturala.
Alimentatia terapeutica