Descriere YEO:
Pe YEO găsești Altolamprologus calvus black zaire moliro de la , în categoria Ciclide de Tanganyika.
Indiferent de nevoile tale, Altolamprologus calvus black zaire moliro din categoria Ciclide de Tanganyika îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 55.14 Lei
Caracteristicile produsului Altolamprologus calvus black zaire moliro
- Brand:
- Categoria: Ciclide de Tanganyika
- Magazin: nevertebrate.ro
- Ultima actualizare: 27-11-2024 01:44:15
Comandă Altolamprologus calvus black zaire moliro Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Altolamprologus calvus black zaire moliro de la nevertebrate.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Specie ce apartine familiei Cichlidae (ciclide africane), reprezentata de pestii de apa dulce, care s-au adaptat unei game largi de nise ecologice, rezultate in urma evolutiei unei diversitati de specii, care traiesc in stransa legatura unele cu altele.Dimensiuni: 3 - 4 cmТеmperaturaа: 24– 27° CÑ€Ð: 7.5 – 9 Poate fi intalnit numai in partile sudice ale lacului Tanganyika, in regiunile stancoase, de la linia tarmului si pana la o adancime cuprinsa intre 3 si 41 de metri. Este un pradator specializat, hranindu-se cu oua, puiet, pesti tineri si crustacee mici de pe stancile si recifii pe care traieste.Abilitatea de a se strecura printre stanci si recifi a condus la dezvoltarea unei strategii de reproducere inovatoare: femelele localizeaza o crapatura sau o pestera, care este prea stramta pentru a permite masculului sa patrunda in interior (masculii pot creste pana la 13 cm, in timp ce femelele sunt mai mici).Aici depune aproximativ 300 de oua. Masculul se posteaza la intrare si fertilizeaza ouale eliberand sperma in apa. Ambii parinti pazesc embrionii aflati in dezvoltare: masculii patruleaza prin fata crapaturii in roca, ocazional plecand in cautarea hranei, in timp ce femelele raman in interiorul fisurii tot timpul, pana in clipa in care ouale eclozeaza. Tinerii pestisori continua sa fie protejati atata vreme cat raman pe teritoriul pazit de catre parinti.