Alunele caju pot adauga o savoare deosebita salatelor sau pot fi folosite ca umplutura pentru prajituri.
Valori nutritionale la 100 g produs: Valoare energetica: 2468 kJ / 594 kcal
Grasimi 44 g, din care saturate 8,0 g
Carbohidrati 30 g, in care zaharuri 6,0 g
Fibre 3,0 g, Proteine 18 g, Sare 0,03 g..
A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Ambalat in atomsfera protectoare.
Ingrediente: Caju 100% organic, RO-ECO-007 Poate contine urme de gluten, soia, susan, lupine si nuci.
Daca este consumat in cantitati moderate, caju-ul poate reduce nivelul de colesterol.
Cu o aroma delicata, aceste fructe au un continut ridicat de magneziu, proteine si vitamina B1.
Alunele caju pot adauga o savoare deosebita salatelor sau pot fi folosite ca umplutura pentru prajituri