Cumpara de la vitamix.ro

Amestec Faina Fara Gluten Barbara 1kg -


Amestec Faina Fara Gluten Barbara 1kg
17.8 Lei

Disponibil

(19-09-2024)
Cumpara de la vitamix.ro

Produs vandut de vitamix.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara amestec faina fara de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru amestec faina fara

Ingrediente:amidon de porumb, Faina de orez, Faina de porumb, amidon de cartofi, intaritori (guma xantan, guma guar), emulgator (mono si diglicerizi din acizi grasi), fibra din sfecla de zahar.
Painea coapta se scoate din tava , se raceste, dupacare se tine la racoare si se consuma in 3-4 zile..
Pe urma materialul primit se aseaza intr-o tava unsa si se pune la copt la 200C timp de 35-40minute.
Painea coapta se scoate din tava , se raceste, dupacare se tine la racoare si se consuma in 3-4 zile.
Barbara mix Faina pentru paine x 1kgIngrediente:amidon de porumb, Faina de orez, Faina de porumb, amidon de cartofi, intaritori (guma xantan, guma guar), emulgator (mono si diglicerizi din acizi grasi), fibra din sfecla de zaharReteta Paine Fara Gluten din Faina BarbaraIngrediente:250g mix paine Barbara, 340ml lapte sau 320ml apa,20g drojdie, 20g zahar, chimen macinat, sare.
Prepararea aluatului: 20g drojdie, 20g zahar,2 linguri de Faina si 100ml lapte caldut (sau apa)Mod de preparareSe mixeaza cu aparatul pana se omogenizeaza dupa care la temperatura camerei lasam 15 minute sa dospeasca.
Prepararea painii: In Faina ramasa amestecam sarea si chimenul, peste aceste turnamaluatul si restul de lapte (sau apa), amestecam totul cu mixerul (3-4minute) si lasam la dospit 10-15minute.
Pe urma materialul primit se aseaza intr-o tava unsa si se pune la copt la 200C timp de 35-40minute.
Paine Fara Gluten din Faina Barbara Ingrediente:250g mix paine Barbara, 340ml lapte sau 320ml apa,20g drojdie, 20g zahar, chimen macinat, sare.
Prepararea aluatului: 20g drojdie, 20g zahar,2 linguri de Faina si 100ml lapte caldut (sau apa)Mod de preparareSe mixeaza cu aparatul pana se omogenizeaza dupa care la temperatura camerei lasam 15 minute sa dospeasca.
Prepararea painii: In Faina ramasa amestecam sarea si chimenul, peste aceste turnamaluatul si restul de lapte (sau apa), amestecam totul cu mixerul (3-4minute) si lasam la dospit 10-15minute.
Ingrediente:amidon de porumb, Faina de orez, Faina de porumb, amidon de cartofi, intaritori (guma xantan, guma guar), emulgator (mono si diglicerizi din acizi grasi), fibra din sfecla de zahar


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse