Amestec pentru patiserie, fara gluten, 500g, eco-bio - Ma vie sans gluten Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten.
Conditii de pastrare si consum : Spatii racoroase si uscate Gramaj: 500g Origine: Agricultura UE/non UE, Fabricatie: Franta Alergeni: 0 Garantat fara gluten Certificare : FR-BIO-01, Certificare AFDIAG FR-011-026 Caracteristici: produs bio Amestec pentru patiserie, fara gluten, 500g, eco-bio - Ma vie sans gluten Alege acum Amestec pentru patiserie, fara gluten, 500g, eco-bio - Ma vie sans gluten si bucura-te de beneficii!.
Produsul contine mod de preparare in interiorul etichetei.
Ingrediente: faina de orez* (alba* si semiintegrala*) amidon* (de tapioca*, de cartofi*) praf de copt* (amidon de porumb* acid tartric (24%)) bicarbonat de sodiu) psilium* fibre de mar* * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: amestecul de patiserie se utilizeaza ca si faina obisnuita praful de copt este deja incorporat in proportia recomandata acest Amestec se preteaza la numeroase retete de produse sarate sau dulci, tarte savuroase, clatite pufoase si prajituri usoare.
Certificare AFDIAG.
Produs garantat fara gluten realizat in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten.
Reteta fara zahar adaugat, avant agent de crestere incorporat, o veritabila sursa de fibre.
Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).
Amestec pentru patiserie, fara gluten, 500g, eco-bio - Ma vie sans gluten Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten