Amidon de cartofi, fara gluten, 500g, eco-bio - Ma vie sans gluten Aditiv utilizat pentru patiserie usoara (cozonaci, briose ...
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina Gramaj: 500g Tara de origine: Agricultura UE Termen valabilitate optima (BBD - best before date): 12 luni Certificator: FR-BIO-01 Certificat fara gluten: AFDIAG FR-011-115 Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten, Amidon de cartofi, fara gluten, 500g, eco-bio - Ma vie sans gluten Alege acum Amidon de cartofi, fara gluten, 500g, eco-bio - Ma vie sans gluten si bucura-te de beneficii!.
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. se amesteca la rece inainte de inceperea incalzirii pentru a ajuta la ingrosarea compozitiei Recomandare: utilizati combinarea diferitelor tipuri de Amidon pentru a va bucura de caracteristici complementare .
Caracteristici ideal pentru patiserie usoara inlocuieste faina de grau faca aluatul lejer si pufos Ingrediente: Amidon de cartofi* *ingrediente provenite Agricultura Ecologica Utilizare: la copturi in raport de 1/3 din compozitia finala. ) raport 1/3 Amidon la 2/3 faina.
Amidon de cartofi, fara gluten, 500g, eco-bio - Ma vie sans gluten Aditiv utilizat pentru patiserie usoara (cozonaci, briose ..