Descriere - Aditiv bio ideal pentru prepararea painii
- Produs garantat fara gluten.
- Poate fi utilizat si la deserturi si creme vegetale.
Proprietati- Amidonul de tapioca creste supletea painii si o face mai pufoasa si mai usor de feliat.
Continut - Un pachet contine 500 g de Amidon din tapioca, fara gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: tapioca (Amidon din manioc), din culturi certificate ecologic.
- Valoare energetica: 100 g de Amidon contin 0.5 g proteine, 88g de glucide, dintre care 0g zaharuri, 0g lipide, dintre care acizi saturati 0g, 0.5 g fibre, calorii 355/1509 kcal/kj.
- Provine din Uniunea Europeana.
utilizare - Este ingredientul ideal pentru a face o paine mai supla si mai usor de feliat daca sunt respectate proportiile 1/5 Amidon de tapioca la 4/5 faina
- Pentru produse speciale de patiserie mai pufoase respectati proportia: 1/3 Amidon amestecat (inclusiv Amidon de tapioca) cu 2/3 din faina.
- Poate fi folosit pentru a ingrosa lichide, sau pentru a face deserturi si creme vegetale.
- Diluati amidonul intr-un lichid rece inainte de incorporarea in preparat.
- A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.
.
Descriere - Aditiv bio ideal pentru prepararea painii
- Produs garantat fara gluten.
- Poate fi utilizat si la deserturi si creme vegetale.
Proprietati- Amidonul de tapioca creste supletea painii si o face mai pufoasa si mai usor de feliat.
Continut - Un pachet contine 500 g de Amidon din tapioca, fara gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: tapioca (Amidon din manioc), din culturi certificate ecologic.
- Valoare energetica: 100 g de Amidon contin 0.5 g proteine, 88g de glucide, dintre care 0g zaharuri, 0g lipide, dintre care acizi saturati 0g, 0.5 g fibre, calorii 355/1509 kcal/kj.
- Provine din Uniunea Europeana.
utilizare - Este ingredientul ideal pentru a face o paine mai supla si mai usor de feliat daca sunt respectate proportiile 1/5 Amidon de tapioca la 4/5 faina
- Pentru produse speciale de patiserie mai pufoase respectati proportia: 1/3 Amidon amestecat (inclusiv Amidon de tapioca) cu 2/3 din faina.
- Poate fi folosit pentru a ingrosa lichide, sau pentru a face deserturi si creme vegetale.
- Diluati amidonul intr-un lichid rece inainte de incorporarea in preparat.
- A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.