Descriere YEO:
Pe YEO găsești Analiza si diagnosticul echilibrului financiar. de la Pro Universitaria, în categoria Finante si banci.
Indiferent de nevoile tale, Analiza si diagnosticul echilibrului financiar. Studiu empiric industria HoReCa - Ruxandra Maria Pavel Nicolae Baltes din categoria Finante si banci îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 40.75 Lei
Caracteristicile produsului Analiza si diagnosticul echilibrului financiar.
- Brand: Pro Universitaria
- Categoria: Finante si banci
- Magazin: grupdzc.ro
- Ultima actualizare: 15-10-2025 02:03:05
Comandă Analiza si diagnosticul echilibrului financiar. Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Analiza si diagnosticul echilibrului financiar. de la grupdzc.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Mediul economic actual este caracterizat in permanenta de un anumit grad de incertitudine astfel incat cererea din partea utilizatorilor externi pentru informatii privind echilibrul
financiar si valoarea unei entitati economice cu scop lucrativ este in continua crestere. O situatie financiara sanatoasa se caracterizeaza prin capacitatea managementului
financiar al unei entitati economice de a mentine un nivel corespunzator al lichiditatii si solvabilitatii in scopul reducerii gradului de indatorare si implicit riscului de insolvabilitate. Acesta este considerentul pentru care una dintre preocuparile fundamentale ale managerului
financiar este controlul asupra
echilibrului financiar al societatii. Pentru a aprecia starea de echilibru financiar a unei entitati este necesar sa existe mai multe echilibre partiale precum echilibrul intre fondul de rulment si necesarul de fond de rulment echilibrul lichiditatii echilibrul solvabilitatii echilibrul raportului creante-datorii curente echilibrul venituri-cheltuieli etc. Lucrarea prezinta o analiza diagnostic a
echilibrului financiar in scopul de a identifica punctele forte punctele slabe oportunitatile si riscurile cu care se confrunta entitatile economice romanesti care activeaza in domeniul
HoReCa.