Apa de Trandafiri este un produs versatil care, datorita faptului ca este 100% natural, poate fi folosit atat in gastronomie, oferind o aroma dulce parfumata preparatelor, cat si in cosmetica, pentru ingrijirea si hranirea pielii. Ţara de origine: India.
Ingrediente: apa, extract de trandafir.
Poate fi utilizata zilnic, fara reactii adverse.
Cosmetic: nediluata, ca tonic sau demachiant - 2-3 pufuri direct pe ten sau pe discheta demachianta, masati cu miscari circulare pana intra in piele.
Mod de utilizare: Alimentar: in functie de preparat, se poate dilua in apa sau alte lichide.
Se recomanda adaugarea acesteia in faza apoasa a compozitiei.
Apa de Trandafiri poate fi utilizata si ca ingredient in produse cosmetice homemade.
Masata pe scalp, revigoreaza circulaţia sanguina, iar aplicata direct pe par ajuta la hidratarea şi regenerarea acestuia.
De asemenea, este ideala şi pentru ingrijirea scalpului şi a parului.
Apa de Trandafiri este un bun demachiant, curaţa porii si calmeaza pielea iritata.
Se poate utiliza si ca tonic pentru revigorarea tenului, mai ales in perioada de vara.
Uz cosmetic: Apa de Trandafiri este potrivita pentru toate tipurile de piele, dar este recomandata mai ales celor cu tenul sensibil, cu pete rosii sau acnee, datorita proprietatilor antiseptice, antiinflamatoare şi cicatrizante.
Apa de Trandafiri se poate folosi ca ingredient pentru preparate orientale, prajituri, produse de patiserie (tarte, madlene, biscuiti sau briose), inghetate si chiar bauturi.
Poate fi adaugata in siropuri si este adesea presarata peste prajituri si bauturi cu lapte, cum ar fi kheer (budinca de orez indian).
Proprietati si utilizari: Uz alimentar: Apa aromata de Trandafiri a fost folosita ca aroma timp de secole in bucataria din Orientul Mijlociu, India si China.
Utilizare: Se poata folosi ca ingredient pentru dulciuri orientale.
Se poate folosi ca ingredient pentru preparate orientale, prajituri, produse de patiserie (tarte, madlene, biscuiti sau muffin) inghetate si bauturi.
Apa de trandafir este obtinuta prin distilarea petalelor de trandafir.
Gramaj: 100 ml Ingrediente: apa, extract de trandafir.
Apa de Trandafiri HERBAVIT este 100% naturala si obtinuta prin distilarea petalelor de trandafir.
Pe langa proprietatile antiseptice, antiiflamatoare si cicatrizante, apa de Trandafiri confera pielii un parfum delicat si poate fi folosita inclusiv in aromaterapie, ca odorizant de camera sau in bai relaxante.
Este un produs traditional zonei Orientale.
Apa de Trandafiri este un produs versatil care, datorita faptului ca este 100% natural, poate fi folosit atat in gastronomie, oferind o aroma dulce parfumata preparatelor, cat si in cosmetica, pentru ingrijirea si hranirea pielii