Aparat de ambalare in vid Laica VT3108 Compact - pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete Ambalarea in vid - descrierea procedeului: Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. . Specificatii tehnice: -capacitate max 9 l/min; -putere compresor: 90W; -putere de aspirare: 750 mbar; -alimentare la priza 220V-50 Hz; -dimensiuni 30 cm (L) x 14,7 mm (A) x 8 (H) cm; -latimea maxima a pungii: 250 mm; -greutatea: 0,9 kg. -Aparatul de vidat Laica VT3108 are in pachet 10 pungi pt alimente de dimensiune 25 cm x 29 cm. -Compresorul are un debit de aer de 9 litri/minut. -Pentru oprirea procesului de vidare puteti apasa butonul inchCancelinch.
Prin apasarea acestui buton: -Dispozitivul realizeaza automat vidarea si sigilarea pungii. -Dispozitivul realizeaza sigilarea pungilor (functia de lipire a pungilor), daca se utilizeaza rola -Acest buton se apasa prin presiunea exercitata de capacul inchis, incepand imediat aspirarea aerului si etansarea pungii. Butonul pornire/oprire.
Laica VT3108 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere.
Aparatul de vidat Laica VT3108 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic. -Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid: Descrierea aparatului de vacuum Laica VT3108 Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3108. Avantajele ambalarii alimentelor in vid: -Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori; -Economiseste spatiu in frigider; -Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata.
Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid.
Aparat de ambalare in vid Laica VT3108 Compact - pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete Ambalarea in vid - descrierea procedeului: Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare