Aparat de ambalare in vid Laica VT3113 - pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete. . Aparatul este dotat cu: compartiment pentru stocarea rolei; supapa de evacuare (elibereaza capacul, dupa operatiunile de vidare si sigilare); accesoriu: cutter pentru pungi si role. Specificatii tehnice: capacitate max 12 l/min; putere compresor: 180W; putere de aspirare: 650 mbar; alimentare la priza; dimensiuni: 385 mm (L) x 176 mm (A) x 78 mm (H); latimea maxima a pungii: 280 mm; greutatea: 2,2 (kg). Laica VT3113 este in garantie timp de 2 ani. Aparatul de vidat Laica VT3113 are in pachet o rola cu dimensiunile 28 cm x 300 cm. Putere de aspirare: 650 mbar.
Compresorul are o capacitate maxima de 12 litri/minut. daca intensitatea luminii indicatorului nu este foarte puternica, inseamna ca aparatul este pornit (cablul de alimentare conectat la priza de curent); daca intensitatea luminii este mare, inseamna ca aparatul este in functiune (opereaza vidarea/sigilarea).
Indicator luminos: daca indicatorul este stins, inseamna ca aparatul este oprit. aspirarea aerului este oprita si punga este sigilata automat. dispozitivul realizeaza sigilarea (functia de sigilare a pungilor), in cazul utilizarii rolelor.
Prin apasarea acestui buton: dispozitivul realizeaza automat vidarea si sigilarea pungilor. Butonul ”O/I”. Utilizarea aparatului: Operaţiunile de vidare si ulterior de sigilare pornesc la apasarea butonului ”O/I”. Laica VT3113 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere. Aparatul de vidat Laica VT3113 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic. Descrierea aparatului de vacuum Laica VT3113 Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3113. Avantajele ambalarii alimentelor in vid: Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori
Economiseste spatiu in frigider; Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta. In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata.
Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului. Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Ambalarea in vid - descrierea procedeului: Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Aparat de ambalare in vid Laica VT3113 - pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete