Cumpara de la softcare.ro

Aparat de ambalare in vid Laica VT3117 - Laica


Aparat de ambalare in vid Laica VT3117
380 Lei

Disponibil

(17-09-2024)
Cumpara de la softcare.ro

Produs vandut de softcare.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara aparat de ambalare laica de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru aparat de ambalare laica

Aparat de ambalare in vid Laica VT3117 - pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete.
Specificatii tehnice: debit de aer 12 l/min; p.
Laica VT3117 este in garantie timp de 2 ani. alimente de 20 x 30 cm; o rola de dimensiuni 20 x 200 cm.
Aparatul de vidat Laica VT3117 vine pregatit cu: 5 pungi pt.
Poate vida hrana umeda si alimente uscate.
Preesiune de vacuum variabila: normala sau delicata.
Putere de aspirare: -800 mbar.
Compresorul are o capacitate maxima de aspiratie de 12 litri/minut.
Tasta “STOP”: dacă apăsaţi această tastă când maşina este în funcţiune, veţi opri funcţia selectată anterior.
Tasta “AUTO”: dacă apăsaţi această tastă maşina va efectua automat ciclul de aspirare şi sigilare a pungii.
Tasta “SALDA”: dacă apăsaţi această tastă aparatul va efectua sigilarea; se blochează aspirarea aerului şi punga este sigilată în mod automat.
Tasta "ALIMENTI" (“ALIMENTE”): apăsaţi această tastă pentru a selecta timpul de sigilare al aparatului în funcţie de tipul de aliment pe care trebuie să îl ambalaţi: alimente "SECCHI" (“USCATE”): cum ar fi pâinea, pastele, biscuiţii şi produse similare care necesită un timp de sigilare redus; alimente "UMIDI" (“UMEDE”): cum ar fi fructele, legumele etc., toate alimentele care conţin lichide şi au un grad înalt de umiditate şi necesită prin urmare un timp de sigilare mai mare.
Utilizarea aparatului: Tasta “ASPIRAZIONE”: apăsaţi această tastă pentru a selecta puterea de aspirare a aparatului în funcţie de tipul de aliment pe care trebuie să îl ambalaţi: aspirare "NORMALE" (“NORMALĂ”): potrivită pentru toate celelalte tipuri de alimente; aspirare “DELICATA” (“DELICAT”): potrivită pentru alimente delicate şi fragile cum ar fi fructele şi legumele.
Laica VT3117 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere .
Aparatul de vidat Laica VT3117 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic.
Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid: Alimente conservate prin congelare (-16 o C / -20 o C) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Carne 4-5 luni 15-20 luni Peste 3-4 luni 12 luni Legume 10 luni 18-24 luni Alimente pastrate in frigider (+3 o C / +6 o C) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Carne cruda 2-3 zile 6-9 zile Peste proaspat 1-3 zile 4-5 zile Vanat 2 zile 6 zile Salam feliat 4-6 zile 22 zile Salam 7-14 zile 25-40 zile Cascaval 6-20 zile 25-60 zile Legume 1-4 zile 8-10 zile Fructe 5-8 zile 10-14 zile Paste/Orez/Lasagna 2-3 zile 6-9 zile Carne gatita 3-4 zile 10-15 zile Dulciuri, deserturi 5 zile 18-20 zile Alimente pastrate la temperatura camerei (+23 o C/ +27 o C) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Paine 2 zile 6-8 zile Biscuiti 4-5 luni 12 luni Paste/orez 6 luni 12 luni Faina 4 luni 12 luni Cafea 3 luni 12 luni Ceai 5 luni 12 luni Fructe uscate 4 luni 12 luni Descrierea aparatului de vacuum Laica VT3117 Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3117 .
Avantajele ambalarii alimentelor in vid: Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori
Economiseste spatiu in frigider
Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata.
Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid.
Ambalarea in vid - descrierea procedeului: Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Aparat de ambalare in vid Laica VT3117 - pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse