Aparat de gatit Sous Vide Laica model SVC200 Ați visat vreodată să gătiți felul de mâncare perfect? Preparate delicioase, gătite perfect, într-un mod ușor și rapid.
Pentru rezultatele cele mai bune, va recomandăm sa folosiți pungile TR1000 și rolele TR2000 Laica ThermoResistant, concepute special pentru gătire Sous Vide, cu rezistență termică ridicată - până la 120 °C. .
Conținutul pachetului Aparat de gătit Laica SVC200, 5 pungi Sous Vide Laica ThermoResistant, manual de utilizare it/en/ro, certificat de garanție. Caracteristicile aparatului de gătit Sous Vide Laica SVC200 Putere: 700W
Display: LED
Temperatura programabilă: 40°C - 90°C
Capacitate: 8 litri
Setare temporizator: de la 10 minute până la 72 de ore
Taste cu tehnologie Touch Sensor
Unitate de masurare temperatura: °C sau °F
Voltaj: AC 230V 50Hz
Garanție: 2 ani.
Laica Sous Vide se va ocupa de gătitul perfect.
Scufundați punga în baia de apă și treaba e gata. 3.
Programați temperatura și timpul. 2.
Ambalați sau vidați alimentele. Cum funcționează? 1. • Păstrați alimentele proaspete mai mult timp: alimentele gătite în vid pot fi păstrate timp de 15 zile la frigider și peste o lună în congelator.
Nu mai e nevoie să stați cu ochii pe oală pe durata procesului de gătire.
Astfel, asigură întotdeauna rezultate perfecte. • Rezultate perfecte de fiecare dată: Aparatele Laica Sous Vide oferă un control precis al temperaturii de gătire datorită termostatului integrat.
Când aveți nevoie, puneți punga ambalată în vid în apa fierbinte la temperatura de gătire timp de câteva minute, și mâncarea dumneavoastră va fi gata de servire, le fel de perfectă și suculentă ca și când a fost proaspăt pregătită. • Aveți mancarea pregatită oricând la dispoziție: puteți să vă pregătiți mâncarea în avans, când aveți timp, și să o păstrați în condiții de siguranță în vid.
Ambalarea în vid păstrează perfect aroma și consistența mâncării. • O metodă de preparare gustoasă si sanătoasă: cu Laica Sous Vide puteți găti mâncarea fără grăsimi adăugate. De ce sa alegeti aparatele de gatit Laica Sous Vide? Gătitul perfect este întotdeauna garantat.
Gătitul perfect nu va mai fi o incertitudine. Datorită aparatelor de gătit Laica Sous Vide, acum puteți găti feluri de mâncare acasă și veți obtine rezultatele bucătarilor de top. Gătit la perfecție de fiecare dată: gradul de gătire va fi întotdeauna omogen, de la o margine la alta.
Acest sistem permite un control mult mai precis al temperaturii, comparativ cu sistemele tradiționale de gătit, oferind astfel întotdeauna reproductibilitatea perfectă a rezultatelor excelente.
Alimentele sunt ambalate (de preferință ambalate in vid) într-o pungă, apoi gătite într-o baie de apă la o temperatură scazută, controlată și precisă. Ce este Sous Vide? Sous Vide este un sistem de gătit precis și usor de folosit, utilizat de bucătarii de top pentru a obtine întotdeauna rezultate perfecte.
Pungile mențin gustul și substanțele nutritive, iar necesitatea adăugării grăsimilor pentru gătit este redusă.
Descoperiți secretele marilor bucătari! Nivelul perfect de gătit, mâncare mai gustoasă Alimentele au un gust mai bun, își păstrează culoarea naturală și au o textură mai suculentă.
Aparat de gatit Sous Vide Laica model SVC200 Ați visat vreodată să gătiți felul de mâncare perfect? Preparate delicioase, gătite perfect, într-un mod ușor și rapid