Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.
Sudor folie in vid MPM MPZ-01 Spre deosebire de alte metode de depozitare, depozitarea in vid prelungeste prospetimea si durata de valabilitate a alimentelor de pana la cinci ori. putere pompa de vid: 12 l/min. alimentare: 220-240 V, 50-60 Hz putere: 110 W presiunea pompei de vid: -583 mmHg (-0,8 bar), +/- 5 %. (accesoriile nu sunt incluse) 10 pungi de folie cu nervuri (embosate) de 25 x 30 cm, recomandate pentru gatitul sous vide. panou de control electronic cu afisaje LED si control in 2 trepte: nivelul vidului timpul de sudare tija de etansare: 29 cm butoane de blocare a capacului picioare de cauciuc antiderapante sigileaza produsele in pungi sau folii gata de utilizare disponibile in comert dintr-o rola conector de vid pentru furtun atasat pentru extragerea aerului din rezervoare, recipiente, sticle etc.
Aceste alimente trebuie congelate inainte de sigilarea in vid. sigilarea sub vid a produselor moi si lichide (inclusiv supe, pateuri si deserturi).
Sigilarea in vid a produselor nealimentare, cum ar fi harti sau telefoane mobile, pentru a proteja impotriva umezelii.
Sigilarea in vid a alimentelor pentru depozitare la frigider sau congelat.
Ambalator in vid Utilizare prevazuta: Sigilarea in vid a alimentelor in pungi de plastic pentru gatit sous-vide.
De asemenea, ajuta la gestionarea capacitatii congelatorului de acasa si la pastrarea igienei: produsele congelate sigilate cu sigiliu in vid nu emit mirosuri si pot fi depozitate in portii de portie pentru o utilizare mai eficienta, fara deseuri.
Ambalarea in vid este o modalitate excelenta de a conserva si depozita alimentele.
Alimentele depozitate in vid isi pastreaza gustul natural, textura adecvata si aspectul atractiv.
Cand sunt depozitate in pungi sigilate in vid, alimentele sunt protejate impotriva patrunderii aerului si a bacteriilor, care altfel ar strica produsul.
Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.
Sudor folie in vid MPM MPZ-01 Spre deosebire de alte metode de depozitare, depozitarea in vid prelungeste prospetimea si durata de valabilitate a alimentelor de pana la cinci ori