Cumpara de la evomag.ro

Aparat de vidat Laica VT3120 Profesional, 20 pungi 25x30 cm (Negru/Gri) - Laica


Aparat de vidat Laica VT3120 Profesional, 20 pungi 25x30 cm (Negru/Gri)
739.9 Lei

Disponibil

(08-10-2024)
Cumpara de la evomag.ro

Produs vandut de evomag.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara aparat de vidat laica de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru aparat de vidat laica

Aparat de ambalare in vid Laica VT3120 Profesional - pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete   Ambalarea in vid - descrierea procedeului:   Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.   Pachetul contine: Aparat de vidat Laica VT3120 Profesional, o rola (20x500 cm), o rola (28x500 cm), furtun pentru vidarea recipientelor, cutter pentru taiat role integrat in carca.   Specificatii tehnice:   -debit de aer 20 l/min; -putere compresor 130W; -putere de aspirare -900 mbar; -alimentare la priza; -dimensiuni L= 40,0
W= 20,0
D= 16,0 cm; -greutatea: 2,8 kg; -latime maxima punga/rola 30 cm.
Poate vida hrana uda, umeda si alimente uscate.
Compresorul are o capacitate maxima de aspiratie de 20 litri/minut.
Aparatul de vidat este dotat cu camera de colectare a lichidelor pentru a permite eliminarea eventualelor lichide in exces.
Pentru o sigilare cat mai siguraa pungilor, aparatul este dotat cu banda dubla de sigilare.   In cazul alimentelor fragile, utilizatorul poate comanda, oricand considera necesar, oprirea procedeului de vidare si sigilarea pungii prin apasarea tastei SEAL. -Afisaj “PROGRESS”: indicator luminos numeric care arata progresul procesului selectat. -Tasta “MARINATE”: apăsând această tastă aparatul va incepe ciclul specific pentru marinare rapidă. -Tasta “CANISTER”: apăsând această tastă aparatul va incepe ciclul de vidare pentru recipiente. -Tasta “PULSE VACUUM”: această tastă permite vidarea cu impulsuri, la apăsare începe aspirația iar la eliberare se opreste. -Tasta “SEAL”: dacă apăsaţi această tastă aparatul va efectua sigilarea; se blochează aspirarea aerului şi punga este sigilată în mod automat. -Tasta inchAUTOMATIC/STOPinch: aparatul va selecta automat ciclul de aspiratie și sigilare a pungii. -Tasta inchFOODinch: apăsând această tastă puteți selecta tipul de lipire al aparatului: DRY pentru alimente uscate care au nevoie de timp scurt de sigilare, MOIST pentru alimente umede care conţin lichide și WET pentru alimente ude.   Utilizarea aparatului:   -Tasta inchVACUUMinch: apăsând această tastă puteți selecta puterea de aspirație a aparatului: GENTLE pentru alimente delicate și fragile, NORMAL pentru toate celelalte alimente.
Pentru o utilizare mai usoara, aparatul de vidat Laica VT3120 este prevazut cu compartiment pentru pastrarea rolei si cutter pentru o taiere facila a rolei la dimesiunea potrivita.
Aparatul de vidat Laica VT3120 este dotat cu functia de marinare rapida.
Puteti opta pentru 3 tipuri de sigilare a pungii pentru alimente uscate, umede sau ude.
Puterea de aspiratie se poate selecta intre cele doua moduri de vacuum: normal sau delicat.
Display-ul de pe capac indica progresul procesului selectat.
Comandarea functiilor se face de la cele 7 taste.
Laica VT3120 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere dotat cu pompa dubla de aspirare.
Aparatul de vidat Laica VT3120 Profesional absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic.   Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid: Descrierea aparatului de vacuum Laica VT3120 Profesional - Aparat de vidat alimente automat Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3120 Profesional.   Avantajele ambalarii alimentelor in vid:   -Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori; -Economiseste spatiu in frigider; -Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata.
Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid.
Aparat de ambalare in vid Laica VT3120 Profesional - pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete   Ambalarea in vid - descrierea procedeului:   Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse