Aparat pentru vidat Hausberg, 2.5 l/min, 29.5 cm, 430 mmHg, buton oprireAmbalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid.
In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
Caracteristici generale:Latime fir incalzitor: 1,5mmLatime punga: 29,5cm maxViteza de vidare: 2,5L/minGrad de vidare: 430mmHg(-57kpa)Produs: Aparat pentru vidat alimenteFunctie: punga pentru vidatUtilizat numai pentru vidatbuton oprire.
Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata.
Aparat pentru vidat Hausberg, 2.5 l/min, 29.5 cm, 430 mmHg, buton oprireAmbalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid