ADAUGATI ABUR PENTRU O CRUSTA MAI CROCANTA Aditional fata de toate functiile standard ale cuptorului dvs., functia PlusSteam a acestui Aragaz SteamBake adauga abur la inceputul procesului de gatire.
De asemenea, ghidajele pot fi reconfigurate, permitand personalizarea configuratiei cuptorului..
Ghidajele telescopice de pe rafturile din Cuptor asigura un acces imbunatatit la interior. Acces imbunatatit la fiecare raft al cuptorului. Abur pentru conservarea alimentelor Protejati si pastrati nutrimentele din preparate cu ajutorul gatitului la abur.
Aceasta este o modalitate eficienta de a obtine arome unice si texturi moi la gustarile deshidratate, pastrand la interior nutrimentele.
Punandu-le in Cuptor la temperaturi intre 50°C si 100°C cu ajutorul functiei de deshidratare.
Deshidratati fructe si legume in cuptorul AEG. Gust si texturi.
Trebuie doar sa o stergeti de cateva ori pentru a avea din nou bucataria curata.
In plus, sticla ceramica rezistenta se curata rapid si usor.
De aceea, aceasta Plita ceramica este dotata cu o zona multifunctionala, care va permite sa folositi o gama larga de oale si tigai specializate. O Plita ceramica adaptabila, care se curata rapid Plita dumneavoastra trebuie sa faca fata cu brio, la fiecare sarcina.
Astfel, cuptorul se incalzeste mai rapid si obtine rezultate uniforme la gatire in tot cuptorul, ajutandu-va sa aveti preparate perfect gatite de fiecare data. gatit uniform, peste tot Cu un sistem de convectie denumit Hot Air, care asigura circulatia uniforma a aerului fierbinte in interiorul cavitatii cuptorului.
In plus fata de prepararea de paine, briose si placinte crocante si gustoase.
Gatirea cu abur pastreaza aluatul umed la suprafata pentru a produce o culoare aurie si o crusta gustoasa, in timp ce miezul ramane moale si fraged.
ADAUGATI ABUR PENTRU O CRUSTA MAI CROCANTA Aditional fata de toate functiile standard ale cuptorului dvs., functia PlusSteam a acestui Aragaz SteamBake adauga abur la inceputul procesului de gatire