Savurati cartofi prajiti crocanti sau crochete delicioase prajite cu mai putin ulei, folosind functia AirFry si tava speciala. .
ABUR PENTRU CONSERVAREA ALIMENTELOR Protejati si pastrati substantele nutritive din preparate cu ajutorul gatitului la abur.
Aceasta este o modalitate eficienta de a obtine arome unice si texturi moi la gustarile deshidratate, pastrand la interior nutrimentele.
Punandu-le in Cuptor la temperaturi intre 50°C si 100°C cu ajutorul functiei de deshidratare. SAVOARE SI TEXTURA Deshidratati fructe si legume in cuptorul AEG.
In plus, suprafata vitroceramica a plitei este foarte usor de mentinut curata si stralucitoare.
De aceea, aceasta Plita vitroceramica este special conceputa sa se incalzeasca foarte rapid, pentru a putea incepe sa gatiti la putere maxima oricand aveti nevoie. INCALZIRE RAPIDA, CURATARE LA FEL DE RAPIDA Timpul este esential in bucatarie.
In plus fata de prepararea de paine, briose si placinte crocante si gustoase.
Gatirea cu abur pastreaza aluatul umed la suprafata pentru a produce o culoare aurie si o crusta gustoasa, in timp ce miezul ramane moale si fraged. ADAUGATI ABUR PENTRU O CRUSTA MAI CROCANTA Aditional fata de toate functiile standard ale cuptorului dvs., functia PlusSteam a acestui Aragaz SteamBake adauga abur la inceputul procesului de gatire.
Savurati preparate prajite, crocante, fara ulei.
Aerul fierbinte poate circula prin orificiile tavii, incalzind preparatele din toate unghiurile.
AIRFRY - MODUL SANATOS DE A SAVURA PREPARATE PRAJITE FARA ULEI Atunci cand folositi functia AirFry si tava perforate, puteti praji prearatele fara ulei.
Perforatiile tavii permit aerului fierbinte sa circule permanent prin Cuptor pentru a gati de jur imprejur preparatul.
Savurati cartofi prajiti crocanti sau crochete delicioase prajite cu mai putin ulei, folosind functia AirFry si tava speciala