Mereu gatit uniform Asigurati-va ca preparatele sunt gatite complet cu ventilatorul Hor Air. .
De aceea, folositi cu incredere temporizatorul, iar acesta va va anunta cand mâncarea este gata. Folositi temporizatorul pentru un control deplin Stim ca un minut poate transforma preparatul dintr-unul reusit, intr-unul nu prea reusit.
Pastrati toate nutrimentele preparatelor cu ajutorul gatitului la abur . Aromele dumneavoastra, sustinute cu abur Pastrati toate nutrimentele cu ajutorul gatitului la abur.
Este delicios si foarte hranitor.
Descoperiti aromele dulci si texturile moi cu ajutorul functiei de deshidratare prin coacerea la o temperatura intre 50oC si 100oC. Hranitor si delicios Creati propriile gustari sanatoase prin deshitratarea fructelor si legumelor in cuptorul Electrolux.
Totul este gatit, dintr-un colt in altul, de sus in jos.
O placinta de mere cu o crusta crocanta.
O pizza uriasa incarcata cu ingrediente pline de culoare.
Sistemul inteligent de convectie circula uniform aerul fierbinte in interiorul cuptorului pentru ca gatitul sa se faca la fel pe toate nivelurile.
Mereu gatit uniform Asigurati-va ca preparatele sunt gatite complet cu ventilatorul Hor Air