Arahidele sunt bogate in substante nutritive, precum vitamina B3, triptofan, acid folic, antioxidanti, vitamina E si cupru.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Consumul arahidelor este bun si pentru sanatatea oaselor, deoarece contin o mare cantitate de calciu, care joaca un rol important in dezvoltarea oaselor.
Imbunatatesc fluxul de sange din creiersi grasimile monosaturate mentin o stare buna de sanatate a creierului.
Astfel, persoanele care consuma Arahide risca mult mai putin sa se imbolnaveasca de Alzheimer.
Functiile creierului pot fi imbunatatite de consumul de arahide.
De asemenea, arahidele contin antioxidanti anti-imbatranire.
Ele previn aparitia cancerului, deoarece contin fitosteroli, ce reduc riscul dezvoltarii celulelor canceroase in organism.
Contin fibre, care ajuta la digestia alimentelor.
Arahidele sunt bogate in substante nutritive, precum vitamina B3, triptofan, acid folic, antioxidanti, vitamina E si cupru