Arche – Spahette Shirataki, bio, 150 g Specialitate pe bază de konjac bio Shirataki înseamnă cascadă albă, și putem să concepem o mulțime de preparate culinare cu acești tăiței albi.
Pronat S.
R.
L.
Producător: Arche Naturprodukte GmbHDistribuitor: S.
C.
După deschidere se păstrează la rece și se consumă în decurs de 2 zile.
A se consuma de preferință înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.
Ingrediente: apă, făină de konjac*(2,8 %)(amorphophallus konjac), hidroxid de calciu.*din culturi certificate ecologic Este posibil ca produsul să prezinte reziduuri sau aglomerări, care sunt normale și nu afectează calitatea produsului.** sărac în carbohidrați comparativ cu pastele convenționale Conținut: 294 g / 150 g stors Țara de origine: Japonia Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Clătiți-le bine cu apă.
Trebuie gătite 1 minut în apă fierbinte și apoi continuați să urmați rețeta dorită.
După scurgerea pastelor, aroma tipică de konjac se disipă.
După un timp de gătire de numai un minut, aceste spaghete sunt gata, iar asta le face ideale pentru preparatele rapide.
Capătă cu ușurință aroma sosurilor și a condimenteleor folosite.
Arche – Spahette Shirataki, bio, 150 g Specialitate pe bază de konjac bio Shirataki înseamnă cascadă albă, și putem să concepem o mulțime de preparate culinare cu acești tăiței albi