Cumpara de la hiris.ro

Armurariu Dacia Plant 60+60 comprimate (Concentratie: 500 mg) - Dacia Plant


Armurariu Dacia Plant 60+60 comprimate (Concentratie: 500 mg)
32.97 Lei

Disponibil

(13-11-2024)
Cumpara de la hiris.ro

Produs vandut de hiris.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara armurariu dacia plant dacia plant de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru armurariu dacia plant dacia plant

Armurariu (Silybum marianum) este o planta recomandata pentru regenerarea si detoxifierea ficatului, ajutand la sustinerea functiilor hepatice.
Produsul naturist Armurariu comprimate este recomandat in : hepatita, insuficienta hepatica, litiaza biliara, diskinezie biliara, util in terapia cirozei hepatice si a infectiilor cronice ale ficatului, lipsa poftei de mancare, dereglari ponderale, digestie dificila, adjuvant in cazurile de intoxicatii cu ciuperci (datorita alfa-amanitinei si faloidinei) adjuvant in intoxicatii cu diverse substante (plumb, etanol, tetraclorura de carbon, medicamente ce afecteaza functionarea ficatului), afectiuni ale splinei, in tratamentul cancerului (pentru diminuarea efectelor secundare asociate chimioterapiei) adjuvant in cazurile de cancer (studiile de laborator au aratat o eficienta maxima in stoparea proliferarii celulelor canceroase hepatice, ale prostatei, colonului, pulmonare, ale pielii, contra cancerului de san si a celui ovarian) prin efectul specific, constipatie, hipertensiune arteriala, hemoroizi, varice, adjuvant in alcoolism (diminueaza efectele nefaste ale alcoolului asupra ficatului si este folosita in dezintoxicarea alcoolicilor), psoriazis,.
Actiuni Armurariu : INTERN: tonic hepatic puternic, hepatoprotector foarte bun, coleretic, stomahic, febrifug, antidiskinezic, stimulent imunitar (studii de laborator au aratat efectele pozitive ale silimarinei din Armurariu asupra limfocitelor T), antioxidant puternic, antitoxic puternic, sustine activitatea hepatica si renala protejand aceste organe contra efectelor secundare ale chimioterapiei, hipocolesterolemiant bland, antiinflamator, antifibrotic, antitumoral, diminueaza riscul de instalare a bolii canceroase, reduce efectele adverse ale unor medicamente puternice precum si al unor substante chimice, galactogog, antiproliferativ, neurotrofic, neuroprotector.
Datorita proprietatilor purificatoare si tonice asupra ficatului, splinei si sangelui planta sustine organismul si ajuta la refacerea lui in cazul unor afectiuni grave cum sunt ciroza hepatica, hepatita, psoriazisul, fiind totodata (conform studiilor si testelor clinice) o forta eficace in stoparea evolutiei anumitor forme de cancer (in mod special cancerul hepatic si cel al prostatei).
Armurariul este totodata una dintre cele mai eficiente plante antitoxice, anihiland (atunci cand se administreaza la timp) efectele otravirii cu ciuperci, efectele nefaste ale supradozarii unor medicamente sau ale intoxicatiilor cu substante chimice.
Practic, armurariul este una dintre plantele cu actiunea cea mai intensa si mai complexa la nivel hepatic.
Aceasta actiune complexa determina o imbunatatire considerabila a functionarii ficatului si purificarea sangelui conducand astfel la o regenerare ampla resimtita in intregul organism.
Numeroasele studii de specialitate realizate asupra acestei plante au dezvaluit ca in special complexul de flavonoide din compozitia sa are un extrem de puternic efect antioxidant, stimuleaza capacitatea de regenerare a celulelor, blocheaza acumularea de toxine in ficat, determinand totodata eliminarea acumularilor toxice existente in celulele hepatice.
Studii de specialitate au identificat in compozitia sa chimica un complex flavonoidic denumit silimarina (alcatuit din silibina, silicristina si silidianina), care reprezinta componenta biologic activa, raspunzătoare de eficienta plantei.
Interesul stiintific pentru aceasta planta s-a conturat insa abia in anul 1970, cand s-au demonstrat efectele farmacodinamice ale acesteia.
In anul 1597 celebrul botanist Gerard mentiona faptul ca armurariul era o planta de mare ajutor, fiind utilizat ca remediu in afectiuni ale ficatului, naturalistul englez Nicholas Culpeper confirmand in anul 1650 eficienta acestuia.
Primele utilizari in scopuri medicinale ale plantei au fost realizate de catre medicul grec Dioscoride, care folosea Armurariu pentru tratarea muşcaturilor de sarpe.
ISTORIC: Armurariul face parte din familia Asteraceae, fiind o planta care se foloseste de peste 2000 de ani pentru mentinerea sanatatii ficatului.
Armurariu (Silybum marianum) este o planta recomandata pentru regenerarea si detoxifierea ficatului, ajutand la sustinerea functiilor hepatice


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse