Descriere YEO:
Pe YEO găsești Arnoldichthys spilopterus de la , în categoria Pesti tetra.
Indiferent de nevoile tale, Arnoldichthys spilopterus din categoria Pesti tetra îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 49.9 Lei
Caracteristicile produsului Arnoldichthys spilopterus
- Brand:
- Categoria: Pesti tetra
- Magazin: nevertebrate.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Arnoldichthys spilopterus Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Arnoldichthys spilopterus de la nevertebrate.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
HabitatParauri si rauri.IntretinereRamuri si radacini de lemn, pietre netede si plante acvatice pot fi toate folosite, dar trebuie avut grija sa ramana suficient spatiu deschis pentru aceasta specie activa. Folosirea turbei ajuta la asemanarea cu apele naturale de unde provine, care sunt de multe ori pline de taninuri eliberate de materiile organice in descompunere.DietaNepretentios si va accepta cele mai multe mancaruri oferite. Ii place cel mai mult mancarea proaspata(vie) sau congelata, si aceasta il va ajuta sa se dezvolte in cele mai bune conditii.Comportament si compatibilitatePasnic dar foarte activ, nu ar trebui tinut cu specii timide. Cel mai bine sa fie tinut alaturi de alti tetra, Alestiid, Synodontis spp. mai mici si Dwarf cichlid mari cum ar fi Pelvicachromis pulcher. Cumparati cel putin 10, deoarece este o specie la care le place sa traiasca in grupuri mari.Dimorfism sexualMasculii sunt mult mai colorati decat femelele pe margini, au dungi inchise la culoare pe inotatoarea anala si tind sa fie mai subtiri decat femelele mature.ReproducereNu este o specie greu de imperecheat, dar din anumite motive, nu se incearca des acest lucru. Pestii ar trebui sa fie hraniti cu mancare proaspata(vie) si congelata, iar masculii cei mai colorati si femelele cele mai grase trebuie selectate. Acestia trebuie pusi intr-un acvariu mai mic cu plasa la baza. Icrele vor cadea prin aceasta plasa, scazand astfel riscul de a fi consumate de parinti.Lumina trebuie sa fie difuza si cateva tufe de plante trebuie adaugate pentru a induce imperecherea, deoarece icrele vor fi imprastiate printre vegetatie.Apa trebuie sa aiba un pH sub cel neutru si sa fie moale.Pana la 1000 de icre pot fi depozitate de o singura femela. Icrele eclozeaza in 30 de ore si puilor trebuie sa li se ofere Phylum Ciliophora dupa ce saculetii de galbenus vor fi absorbiti (in jur de 24 ore), iar dupa 2-3 zile li se poate oferi nauplii de Artemia, Panagrellus redivivus etc.