Descriere YEO:
Arta de a calatori | - Disponibil la carturesti.ro
Pe YEO găsești Arta de a calatori | de la Vellant, în categoria Carte.
Indiferent de nevoile tale, Arta de a calatori | Alain de Botton din categoria Carte îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Caracteristici și Avantaje ale produsului Arta de a calatori |
- Departament: gaming-carti-birotica
- Ideal pentru pasionații de jocuri, birotică și distracție online.
Preț: 39.9 Lei
Caracteristicile produsului Arta de a calatori |
- Brand: Vellant
- Categoria: Carte
- Magazin: carturesti.ro
- Ultima actualizare: 02-12-2024 01:51:53
Comandă Arta de a calatori | Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Arta de a calatori | de la carturesti.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Putine activitati par sa ne provoace atata fericire ca o calatorie: sa iti faci bagajul si sa pleci undeva, departe de casa, intr-un loc cu altfel de obiceiuri, clima, peisaje. Insa, desi suntem inundati cu sfaturi despre unde ar trebui sa calatorim, adesea ne intrebam de ce ar trebui sa mergem intr-un anumit loc si in ce fel calatoriile noastre ar putea deveni cat mai satisfacatoare. Cu ajutorul unor scriitori, artisti si ganditori – printre care Flaubert, Edward Hopper, Wordsworth si Van Gogh – bestsellerul lui
Alain de
Botton,
Arta de a
calatori, ofera informatii nepretuite despre subiect, de la romantismul vacantelor, la minibarurile din hoteluri, aeroporturi si obiective turistice. Antidotul perfect pentru ghidurile care ne spun exact ce sa facem cand ajungem acolo,
Arta de a
calatori incearca sa ne explice adevaratele motive pentru care calatorim in anumite locuri si, mai mult, ne sugereaza si cum am putea avea calatorii mai implinite.
Alain de
Botton este autorul a numeroase bestselleruri internationale, precum Consolarile filozofiei (2000), Cum itii poate schimba Proust viata (1997), Arhitectura fericirii (2006) sau Religia pentru atei (2012). In 2008 fondeaza la Londra The School of Life, o organizatie care propune – prin centrele din Londra, Melbourne, Rio de Janeiro, Paris si Amsterdam – un tip alternativ de educatie, axat pe experientele vietii de zi cu zi. In 2009 a fondat Living Architecture, o initiativa sociala care revolutioneaza ideea de spatiu de vacanta, incurajand totodata arhitectura contemporana.