Deoarece sistemul imunitar al bebelusilor nu este dezvoltat complet, ei pot suferi adesea de raceli.
Specificatiile produsului:n- Aspirator nazal electric silentios, pentru aspirarea secretiei nazale si eliberarea cailor respiratorii nazale la bebelusi;n- Ofera bebelusului capacitatea de a respira mai bine;n- Usor de folosit si manevrat, cu greutate redusa;n- Silentios, poate fi folosit si cand doarme bebelusul;n- Rezistent la apa si lavabil (poate fi curatat sub jet de apa);n- Rezervor pentru secretii nazale de dimensiuni mari si usor de curatat;n- Capacitate mare de aspirare, permite evacuarea secretiilor nazale in doar 30 de secunde;n- Rezervorul de colectare al secretiilor si capetele din silicon pot fi curatate si la sterilizatorul cu aburi;n- Livrat cu 2 capete din silicon de dimensiuni diferite si 2 perechi de inele de silicon pentru etanseizare;n- Nivel de zgomot 72dB;n- Alimentare: 2 x baterii AA (nu sunt incluse in pachet);n- Puterea de aspiratie in vid: 53 ~ 65 kpa;n- Certificat ca dispozitiv medical conform normelor Comunitatii Europene (marcaj CE);n- Fabricat in TAIWAN..
Curatarea este astfel simpla si facila - rezervorul de colectare al secretiilor si capetele din silicon pot fi curatate si la sterilizatorul cu aburi.
Se livreaza cu 2 capete din silicon de dimensiuni diferite si 2 perechi de inele de silicon pentru etanseizare.
Cu o capacitate mare de aspirare, permite evacuarea secretiilor nazale in doar 30 de secunde.
Aspiratorul nazal functioneaza cu 2 baterii AA, este portabil si cu greutate redusa, te ajuta sa il iei cu tine oriunde.
Motorul puternic si silentios garanteaza o aspiratie eficienta.
Aspiratorul este rezistent la apa si lavabil (poate fi curatat sub jet de apa), iar utilizarea sa este usoara, avand un singur buton si o greutate redusa.
Folosind aspiratorul nazal pentru beblusi de la PlusComfort alegi un mod sigur si igienic de a usura si curata congestiile nazale.
Pe langa faptul ca sufera, ii poate fi afectat si somnul, in unele situatii, pot aparea si boli secundare ale urechilor, sinusurilor paranazale si ale tractului respirator.
Atunci cand nasul copilului este infundat, acest lucru ii creeaza un mare disconfort, care ii afecteaza considerabil starea de bine.
In primele luni de viata bebelusii respira exclusiv pe nas.
Deoarece sistemul imunitar al bebelusilor nu este dezvoltat complet, ei pot suferi adesea de raceli