Cabernet Sauvignon un soi de struguri adus in Romania in urma cu cateva secole si eleganta Merlotului contureaza un cupaj sublim intre aceste doua soiuri distinse.
Rezultatul se transforma intr-un cupaj extrem de complex cu arome bogate si textura fina.
Culoare: Negru rosiatic inchis.
Miros: Buchetul proaspat fructat dominat de coacaze negre si mure. 
Gust: Bine structurat cu un echilibru bine punctat intre notele proaspete de fructe si tanini moi si delicati.
Asocieri gastronomice: aperitive pe baza de carne, cotlet de mile in sos balsamic..
Vinul este pastrat in cisterne de inox, iar 10% din acest cupaj este maturat in baricuri de stejar romanesc timp de 6 luni.
Recoltati la maturitate si atent selectati, in procentaj de 15% 
Cabernet si 85% Merlot, sunt presati cu grija.
Cabernet Sauvignon un soi de struguri adus in Romania in urma cu cateva secole si eleganta Merlotului contureaza un cupaj sublim intre aceste doua soiuri distinse