Ayala &
Co.
Asocieri gastronomice: peste alb, crustacee, pasari de curte sau cu branzeturi..
Temperatura de servire: 6-8 C.
Gust: foarte aromat , cu un palat bine echilibrat, care prezinta o finete si complexitate deosebita.
Miros: cu note delicioase proaspete si fructate, cu mere verzi, miere, biscuiti si o textura eleganta.
Culoare: auriu pal.
Imbatranirea timp de 3 ani pe drojdie si se odihneste in pivnita timp de cel putin 3 luni inainte de comercializare.
Brut Majeur este fermentat in otel inoxidabil, cu accent pe prospetime si precizie.
Ayala Brut Majeur Brut este o sampanie realizata dintr-un amestec de Pinot Noir 40%, Chardonnay 40% si Pinot Meunier 20%. 
De la primirea strugurilor pana la vinificare, imbatranire toate realizate in pivnitele Ayala.
Datorita locatiei sale privilegiate din inima Grand Crus din Montagne de Reims si legatura sa cu Bollinger.
Ayala detine 35 de acri in Champagne.
Detinuta de o familie, si este condus de o echipa tanara si dinamica impreunca cu Caroline Latrive viticultoare cu un foarte mare talent.
Ayala este definitia unei case de sampanie boutique. producator de sampanie cu sediul în regiunea Aÿ din Champagne Franta, fondata in 1860.
Ayala &
Co