Ceaiul negru este cel mai energizant tip de ceai, astfel ca il putem consuma ori de cate ori simtim nevoia sa ne energizam.
Dozaj portie 2 grame Temperatura apa 100°C Timp de preparare 3 minute Valori nutritionale Per 100g Nivel teina Energie (kj/kcal) 0/0 Grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g Carbohidrati 0g din care zaharuri 0g Proteine 0g Sare 0g.
Mod de Preparare: Pentru prepararea unei cesti de ceai, adaugati apa fierbinte ( 100°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2 gr) si lasati la infuzat timp de 3 minute.
Recomandari de servire: Intrucat ceaiul negru are un gust mai puternic, poti adauga in ceai o cantitate foarte mica de lapte.
Merge cu: briose, ciocolata cu lapte.
Produs in UE.
Tara de provenienta ingredient principal: India.
Ingrediente: ceai negru Assam, scortisoara, coaja de portocale, cuisoare, ghimbir, cardamom.
Acest tip de ceai se consuma cu precadere in tarile asiatice, insa este din ce in ce mai consumat de catre persoane din toata lumea care apreciaza ceaiul.
Se poate prepara cu lapte si zahar, dupa reteta de Masala Chai.
Acest sortiment este imbogatit cu condimente, fiind ideal de savurat in sezonul rece.
Ceaiul negru este cel mai energizant tip de ceai, astfel ca il putem consuma ori de cate ori simtim nevoia sa ne energizam