Recomandat de maestrii culinari care s-au impus ca niste campioni mondiali in arta gatitului in cuptoare olandeze, balsamul pentru intretinerea si asezonarea vaselor din fonta de la Camp Chef este cea mai buna modalitate de „asezonare“ a cuptoarelor din fonta, a gratarelor, tigailor sau a altor produse similare.
Contine ingrediente 100% naturale: ulei organic de palmier, ulei organic de nuca de cocos, ulei organic din seminte de floarea soarelui, vitamina E, acid citric..
Balsamul de intretinere si asezonare a vaselor din fonta este produs, in principal, pe baza de ulei de palmier.
Daca la gura recipientului se depune o pelicula mai groasa, utilizati un varf de ac sau ceva asemanator pentru a o inlatura.
Daca se intampla asta, deschideti recipientul cu capacul orientat in jos si aplicati-l rapid, pentru a preveni irosirea lui.
In cazul temperaturilor mai ridicate, consistenta balsamului poate deveni foarte fluida.
pentru a-i reface fluiditatea, frecati putin recipientul intre degete sau introduceti-l cateva minute in apa calda.
La valori termice mai scazute, acesta se poate ingrosa.
Balsamul pentru intretinere si asezonare este sensibil la temperatura.
Dupa curatare, refaceti suprafata natural neaderenta aplicand un strat subtire de balsam.
Iar asezonarea corespunzatoare a vaselor din fonta va garanteaza faptul ca acestea vor putea deveni mostenire de familie.
Conceput in intregime din uleiuri naturale, acest Balsam le confera vaselor de gatit o suprafata naturala, usor de curatat, si nu se constituie nicidecum intr-un invelis chimic neaderent.
Recomandat de maestrii culinari care s-au impus ca niste campioni mondiali in arta gatitului in cuptoare olandeze, balsamul pentru intretinerea si asezonarea vaselor din fonta de la Camp Chef este cea mai buna modalitate de „asezonare“ a cuptoarelor din fonta, a gratarelor, tigailor sau a altor produse similare