Descriere YEO:
Pe YEO găsești Bara proteine alune de padure de la , în categoria Home > Ciocolată & dulciuri > Bare fructe & cereale.
Indiferent de nevoile tale, Bara proteine alune de padure din categoria Home > Ciocolată & dulciuri > Bare fructe & cereale îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 23.4 Lei
- Brand:
- Categoria: Home > Ciocolată & dulciuri > Bare fructe & cereale
- Magazin: greektaste.ro
- Ultima actualizare: 02-07-2025 08:03:08
Comandă Bara proteine alune de padure Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Bara proteine alune de padure de la greektaste.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Bara proteine alune de
padure Bara proteine alune de
padure fără zahăr rafinat, prietenos, vegan, lucrat manual, fără grăsimi , fără conservanți. O gustare sănătoasă pe tot parcursul zilei Îmbunătățirea performanței înainte și după exercițiu Ideal pentru perioadele de post sau pentru evitarea sursei de
proteine animale. Studiile facute pe dietele bogate in
alune au aratat ca aceasta leguma face foarte bine inimii. Contin un miez bogat in vitaminele A, B, C si E precum si in calciu, fier, fosfor si potasiu. In plus, alunele au un continut scazut de colesterol si sodiu. Constituie un aliment foarte hranitor datorita continutului mare de proteine, uleiuri, vitamine si saruri minerale. Recomandate pentru alimentatia copiilor, a adolescentilor, sportivilor, batranilor, persoanelor anemice, tuberculosilor, femeilor cu tulburari de menopauza, dar si in cazuri de neurastenie, impotenta, nefrite, colici nefritice sau viermi intestinali, alunele au urmatoarele efecte : imbunatatesc circulatia sangvina, sunt vermifuge si sunt indicate ca remediu energizant bolnavilor de T.B.C., celor cu litiaza renala si diabeticilor. Ca energizante pot fi consumate in amestec cu mierea. Frunzele de alun sunt utilizate ca tonifiante venoase. Au efect antihemoragic și măresc rezistența vaselor capilare. Astfel, combat aspectul neplăcut de ”vinișoare” pe picioare. Se face o infuzie dintr-o lingură de frunze la o cană cu apă și se beau două-trei căni pe zi. Se mai poate folosi sub formă de extract fluid și se iau 60-80 de picături pe zi, amestecate în puțină apă. Extern, se folosește în comprese cu scopul de a combate inflamațiile. Se prepară o infuzie concentrată din patru linguri de frunze uscate și mărunțite la 1 litru de apă. Se strecoară și se răcește, după care se înmoaie un material natural (in, bumbac). Se stoarce și se aplică pe zona afectată. Scoarța se utilizează în febra intermitentă, ca sudorific și ca astringent. Se prepară un decoct dintr-o lingură de scoarță mărunțită la o cană de apă și se beau una-două căni pe zi. Infuzia din muguri e indicată în caz hepatită și afecțiuni pulmonare, ca depurativ. Se prepară dintr-o linguriță la o cană cu apă. Se beau două căni pe zi.