Ovazul este o cereala cu importanta valoare nutritionala, care ajuta la mentinerea energiei.
Producator Abafoods.
Pastrare si conservare: La loc uscat si racoros.
Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in 3-4 zile.
Certificari: Agricultura Italia Produs certificat bio de catre ICEA Italia cod - IT BIO 006, operator controlat E679 Modalitate de utilizare: Agitati bine inainte de a utilizare.
Declaratie nutritionala 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 215kj / 51kcal
Grasimi: 1g (grasimi saturate: 0,2g, grasimi mononesaturate: 0,3g; grasimi polinesaturate: 0,5g)
Carbohidrati: 9g (din care zaharuri: 4,2g)
Fibre: 1g
Proteine: 1g
Sare: 0,08g. *ingrediente de agricultura ecologica.
Gramaj: 1000ml Ingrediente: apa, *ovaz italian (16%), *ulei din seminte de floarea-soarelui presat la rece, sare de mare. *contine zaharuri in mod natural Produs in Italia Alergeni Contine gluten.
Recomandata veganilor si vegetarienilor, dar nu numai.
Nu contine zahar adaugat*, contine 16% ovaz, ceea ce ii confera un gust intens, usor dulceag.
Bautura bio din ovaz este o alternativa vegetala, fara colesterol, fara lactoza in mod natural.
Aroma sa delicată și textura cremoasa îl face perfect pentru micul dejun, o simpla gustare sau pentru a îngroșa creme, sosuri sau chiar maioneza.
Acesta este indicat pentru persoanele stresate, care sufera de insomnie si tulburari de origine nervoasă, datorita continutului de vitamina B.
Ovazul este, de asemenea, o sursa de potasiu, magneziu, seleniu, vitamina B si fosfor.
Aceste lucruri, alaturi de continutul de fibre de 11%, fac din ovaz o cereala cu indice glicemic redus.
Este una dintre cele mai bogate cereale in proteine, dar are un continut scazut de carbohidrati.
Are efect tonic, diuretic si decongestionant.
Ovazul este o cereala cu importanta valoare nutritionala, care ajuta la mentinerea energiei