Ovazul este o cereala cu importanta valoare nutritionala, care ajuta la mentinerea energiei.
Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in 3-4 zile.
Pastrare si conservare: La loc uscat si racoros.
Producator Abafoods.
Certificari:Agricultura ItaliaProdus certificat bio de catre ICEA Italia cod - IT BIO 006, operator controlat E679Modalitate de utilizare: Agitati bine inainte de a utilizare.
Declaratie nutritionala 100g de produs contin in medie:Valoare energetica: 215kj / 51kcal
Grasimi: 1g (grasimi saturate: 0,2g, grasimi mononesaturate: 0,3g; grasimi polinesaturate: 0,5g)
Carbohidrati: 9g (din care zaharuri: 4,2g)
Fibre: 1g
Proteine: 1g
Sare: 0,08g. *ingrediente de agricultura ecologica.
Recomandata veganilor si vegetarienilor, dar nu numai.*contine zaharuri in mod naturalProdus in ItaliaAlergeni Contine gluten.
Gramaj: 1000mlIngrediente: apa, *ovaz italian (16%), *ulei din seminte de floarea-soarelui presat la rece, sare de mare.
Nu contine zahar adaugat*, contine 16% ovaz, ceea ce ii confera un gust intens, usor dulceag.
Aroma sa delicată și textura cremoasa îl face perfect pentru micul dejun, o simpla gustare sau pentru a îngroșa creme, sosuri sau chiar maioneza.
Bautura bio din ovaz este o alternativa vegetala, fara colesterol, fara lactoza in mod natural.
Aceste lucruri, alaturi de continutul de fibre de 11%, fac din ovaz o cereala cu indice glicemic redus.
Ovazul este, de asemenea, o sursa de potasiu, magneziu, seleniu, vitamina B si fosfor.
Acesta este indicat pentru persoanele stresate, care sufera de insomnie si tulburari de origine nervoasă, datorita continutului de vitamina B.
Are efect tonic, diuretic si decongestionant.
Este una dintre cele mai bogate cereale in proteine, dar are un continut scazut de carbohidrati.
Ovazul este o cereala cu importanta valoare nutritionala, care ajuta la mentinerea energiei