Cicoarea are rădăcina bogată în inulină, prebiotic natural, cu proprietăți asupra sănătății dovedite științific.
Se poate adaugă la compoziția prăjiturilor și altor deserturi.Țară de origine: Polonia100% NATURALFĂRĂ ADITIVI SAU CONSERVANTIp.
Puteți adaugă lapte, ceai, frișcă sau condimente (scorțișoară, ghimbir, cardamom, etc).
Se poate consumă și rece sau sub formă de frappe, cu înghețată și frișcă.
Astfel persoanele care nu au voie să consume cofeină sau cărora nu le este indicată cofeină pot folosi cicoarea cu succes pentru ritualul cafelei de dimineață.
Ingrediente: rădăcina de CICOARE prăjită 100%Mod de preparare: Puneți într-o ceașcă 2lingurite de CICOARE (3g) și adăugați 200ml de apă fierbinte.
Are proprietăți de energizare și ajută funcțiile digestive, dar nu are cofeină.
De aceea, de mulți ani cicoarea reprezintă o alternativă pentru cafea.
Recomandare:Cicoarea poate fi un înlocuitor de succes al cafelei, putând fi consumată în orice moment al zilei, chiar și de copii.
Prin procesul de coacere, cicoarea capătă un gust asemenator al cafelei.
Inulină obținută din CICOARE este ingredientul multor suplimente alimentare care ajută în curele de slăbire , deoarece stiuleaza digestia și reduce valoarea nutritica a hranei.
Cel mai important beneficiu pe care îl aduce inulină este stimularea dezvoltării microflorei potrivite în intestine.
Cicoarea are rădăcina bogată în inulină, prebiotic natural, cu proprietăți asupra sănătății dovedite științific