Ceaiul verde amestecat cu lamaie, suc de portocale sau vitamina c este mult mai bun pentru sanatate decat baut simplu, conform ultimelor cercetari efectuate de specialistii britanici.
Acidul ascorbic (vitamina c) continut de citrice creste proprietatile antioxidante ale ceaiului verde, cantitatile de substante benefice organismului ajungand la cote maxime, noteaza Zdrave.
Catechinele, substante de natura polifenolica cu proprietati antioxidante, care fortifica organismul in lupta de prevenire a cancerului si a bolilor cardiovasculare, ating cel mai ridicat nivel cand ceaiul este combinat cu suc de citrice.
Sucul de citrice si vitamina C cresc de 5 ori nivelul catechinelor din ceaiul verde, iar nivelul celor mai active catechine creste 6 pana la 13 ori.
In plus, sucul de citrice si vitamina C interactioneaza cu alte substante organice din ceaiul verde, ajutand la prevenirea degradarii celulelor din intestine.
Aceasta compozitie antioxidanta este un instrument puternic in combaterea a diferite boli, de aceea expertii recomanda, pentru o mai buna protectie a organismului, ca in ceasca de ceai verde sa adaugam un pic de suc de portocale, suc de lamaie sau acid ascorbic. mai mult.
Ceaiul verde amestecat cu lamaie, suc de portocale sau vitamina c este mult mai bun pentru sanatate decat baut simplu, conform ultimelor cercetari efectuate de specialistii britanici.
Acidul ascorbic (vitamina c) continut de citrice creste proprietatile antioxidante ale ceaiului verde, cantitatile de substante benefice organismului ajungand la cote maxime, noteaza Zdrave.
Catechinele, substante de natura polifenolica cu proprietati antioxidante, care fortifica organismul in lupta de prevenire a cancerului si a bolilor cardiovasculare, ating cel mai ridicat nivel cand ceaiul este combinat cu suc de citrice.
Sucul de citrice si vitamina C cresc de 5 ori nivelul catechinelor din ceaiul verde, iar nivelul celor mai active catechine creste 6 pana la 13 ori.
In plus, sucul de citrice si vitamina C interactioneaza cu alte substante organice din ceaiul verde, ajutand la prevenirea degradarii celulelor din intestine.
Aceasta compozitie antioxidanta este un instrument puternic in combaterea a diferite boli, de aceea expertii recomanda, pentru o mai buna protectie a organismului, ca in ceasca de ceai verde sa adaugam un pic de suc de portocale, suc de lamaie sau acid ascorbic