Bicarbonat de Sodiu Alimentar, 100g | Priméal Se utilizeaza inainte de toate ca un agent de dospire pentru patiserie si deasemenea pentru a favoriza gatirea legumelor, reducerea timpului de gatire a legumelor verzi, neutralizarea aciditatii tomatelor.  
Origine: Agricultura: Franta  
Alergeni: 0  
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina..
Bicarbonat de Sodiu se adauga de preferinta la sfarsitul preparaării.  
Recomandare: nu puneti prea mult , pentru ca asta ar putea da preparatului un gust prea sarat si o culoare usor maronie.  
Ingrediente: Bicarbonat de Sodiu E500  
Utilizare: bicarbonatul de Sodiu este folosit pentru preparate ce necesita caldura cuptorului (incepand cu 70 °C), in prezenta unui ingredient acid (cacao, miere, produse lactate, zahar , fructe)  
Folositi 1 lingurita obisnuita de praf de copt la un sfert de lingurita de Bicarbonat ( sau ½ lingurita de Bicarbonat lae 200 g de faina ).
Bicarbonat de Sodiu Alimentar, 100g | Priméal Se utilizeaza inainte de toate ca un agent de dospire pentru patiserie si deasemenea pentru a favoriza gatirea legumelor, reducerea timpului de gatire a legumelor verzi, neutralizarea aciditatii tomatelor