Descriere - Se utilizeaza inainte de toate ca un agent de dospire pentru patiserie.
- Bicarbonatul de Sodiu alimentar este folosit si pentru a favoriza gatirea legumelor, reducerea timpului de gatire a legumelor verzi.
- Bicarbonatul mai are si rolul de a neutraliza aciditatea tomatelor.
Proprietati - Bicarbonatul este un agent de crestere folosit la gatit.
- Contribuie si la reducerea timpului de preparare.
- Poate fi folosit si pentru albirea dintilor sau dizolvat in apa ca dezinfectant.
Continut - Un plic contine 100 g Bicarbonat de Sodiu alimentar.
- Ingrediente: Bicarbonat de Sodiu alimentar.
Consum - Bicarbonatul de Sodiu este folosit pentru preparate ce necesita caldura cuptorului (incepand cu 70 de grade Celsius).
- Se foloseste in prezenta unui ingredient acid (cacao, miere, produse lactate, zahar, fructe etc. ).
- Folositi 1 lingurita obisnuita de praf de copt la un sfert de lingurita de Bicarbonat (sau o lingurita de Bicarbonat la 200 g de faina).
- Nu puneti prea mult pentru ca asta ar putea da preparatului un gust prea sarat si o culoare usor maronie.
- Bicarbonat de Sodiu se adauga de preferinta la sfarsitul prepararii.
.
Descriere - Se utilizeaza inainte de toate ca un agent de dospire pentru patiserie.
- Bicarbonatul de Sodiu alimentar este folosit si pentru a favoriza gatirea legumelor, reducerea timpului de gatire a legumelor verzi.
- Bicarbonatul mai are si rolul de a neutraliza aciditatea tomatelor.
Proprietati - Bicarbonatul este un agent de crestere folosit la gatit.
- Contribuie si la reducerea timpului de preparare.
- Poate fi folosit si pentru albirea dintilor sau dizolvat in apa ca dezinfectant.
Continut - Un plic contine 100 g Bicarbonat de Sodiu alimentar.
- Ingrediente: Bicarbonat de Sodiu alimentar.
Consum - Bicarbonatul de Sodiu este folosit pentru preparate ce necesita caldura cuptorului (incepand cu 70 de grade Celsius).
- Se foloseste in prezenta unui ingredient acid (cacao, miere, produse lactate, zahar, fructe etc