Descriere - Bicarbonatul de sodiu este un agent alcalinizant si un inlocuitor perfect pentru mai multe produse de igiena personala, curatenie si dezodorizare.
- Se utilizeaza inainte de toate ca un agent de dospire pentru patiserie.
- Ideal pentru preparate culinare fara gluten.
Proprietati - Bicarbonatul este un agent de crestere folosit la gatit.
- Poate fi folosit si pentru albirea dintilor sau dizolvat in apa ca dezinfectant.
- Nu contine aluminiu.
- Nu contine gluten.
Continut - O punga contine 250 g Bicarbonat de sodiu fara aluminiu si fara gluten natural.
- Ingrediente: 100% Bicarbonat de sodiu fara aluminiu si fara gluten natural.
Consum - Uz intern: o lingurita de Bicarbonat de sodiu se amesteca cu un pahar de apa.
- Uz extern: se foloseste impreuna cu sarea de baie, se adauga intre 5 si 10 g la 1 l de apa.
- Bicarbonatul de sodiu este folosit pentru preparate ce necesita caldura cuptorului (incepand cu 70 -C).
- Se foloseste in prezenta unui ingredient acid (cacao, miere, produse lactate, zahar, fructe etc.).
- Folositi 1 lingurita obisnuita de praf de copt la un sfert de lingurita de Bicarbonat (sau o lingurita de Bicarbonat la 200 g de faina).
- Bicarbonat de sodiu se adauga de preferinta la sfarsitul prepararii.
.
Descriere - Bicarbonatul de sodiu este un agent alcalinizant si un inlocuitor perfect pentru mai multe produse de igiena personala, curatenie si dezodorizare.
- Se utilizeaza inainte de toate ca un agent de dospire pentru patiserie.
- Ideal pentru preparate culinare fara gluten.
Proprietati - Bicarbonatul este un agent de crestere folosit la gatit.
- Poate fi folosit si pentru albirea dintilor sau dizolvat in apa ca dezinfectant.
- Nu contine aluminiu.
- Nu contine gluten.
Continut - O punga contine 250 g Bicarbonat de sodiu fara aluminiu si fara gluten natural.
- Ingrediente: 100% Bicarbonat de sodiu fara aluminiu si fara gluten natural.
Consum - Uz intern: o lingurita de Bicarbonat de sodiu se amesteca cu un pahar de apa.
- Uz extern: se foloseste impreuna cu sarea de baie, se adauga intre 5 si 10 g la 1 l de apa.
- Bicarbonatul de sodiu este folosit pentru preparate ce necesita caldura cuptorului (incepand cu 70 -C).
- Se foloseste in prezenta unui ingredient acid (cacao, miere, produse lactate, zahar, fructe etc.).
- Folositi 1 lingurita obisnuita de praf de copt la un sfert de lingurita de Bicarbonat (sau o lingurita de Bicarbonat la 200 g de faina).
- Bicarbonat de sodiu se adauga de preferinta la sfarsitul prepararii.