Descriere - Bicarbonatul de sodiu se utilizeaza ca agent de crestere la prepararea biscuitilor, budincilor si a altor produse dulci si de patiserie.
- Ideal pentru preparate culinare fara gluten.
- Obtineti produse culinare savuroase pentru intreaga familie.
Proprietati - Acest produs nu contine gluten.
- Produs vegan.
- Produs kosher.
- Acest produs este recomandat vegetarienilor si veganilor.
Continut - O cutie contine 200 g Bicarbonat de sodiu fara gluten.
- Ingrediente: Bicarbonat de sodiu.
Utilizare - Reteta de paine: amestecati 450 g faina cu 1 1/2 lingurite de Bicarbonat de sodiu.
- Adaugati in aluat 450 g iaurt natural.
- Modelati aluatul in forma de minge si puneti-l pe o tava de copt presarata cu faina.
- Crestati aluatul pe mijloc si apoi coaceti-l in cuptorul preincins la 200 grade Celsius timp de 40/45 de minute.
- Depozitati intr-un loc uscat si racoros.
.
Descriere - Bicarbonatul de sodiu se utilizeaza ca agent de crestere la prepararea biscuitilor, budincilor si a altor produse dulci si de patiserie.
- Ideal pentru preparate culinare fara gluten.
- Obtineti produse culinare savuroase pentru intreaga familie.
Proprietati - Acest produs nu contine gluten.
- Produs vegan.
- Produs kosher.
- Acest produs este recomandat vegetarienilor si veganilor.
Continut - O cutie contine 200 g Bicarbonat de sodiu fara gluten.
- Ingrediente: Bicarbonat de sodiu.
Utilizare - Reteta de paine: amestecati 450 g faina cu 1 1/2 lingurite de Bicarbonat de sodiu.
- Adaugati in aluat 450 g iaurt natural.
- Modelati aluatul in forma de minge si puneti-l pe o tava de copt presarata cu faina.
- Crestati aluatul pe mijloc si apoi coaceti-l in cuptorul preincins la 200 grade Celsius timp de 40/45 de minute.
- Depozitati intr-un loc uscat si racoros