Biobrush realizează periuțele de dinți din așchii și talaș de lemn!Înainte ca ciclul de producție convențional să le considere inutile și să le sortească incinerării, Biobrush preia așchiile nefolosibile de lemn și le transformă în periuțe de dinți – totul, cu prețul unei amprente de carbon neglijabile.În plus, ambalajul din bioplastic și celuloză și perii din nylon pe bază de ulei de ricin au un conținut 0 de substanțe plastifiante nocive.
Iar forma sa esențializată și cromatica vibrantă o fac să se remarce în orice baie. .
Rezultatul acestui efort susținut este o Periuță care satisface toate exigențele îngrijirii stomatologice ireproșabile.
S-a analizat cu meticulozitate fiecare detaliu care compune o Periuță de dinți performantă: tipul și cantitatea de cerneală folosită pe ambalajul compostabil, pigmenții care colorează periuțele dar și caracteristici care țin de forma acestora.
Biobrush, un start-up berlinez, muncește neîncetat la perfecționarea și implementarea acestui concept începând de la fondare, în 2015.
Conform opiniei exprimate de către medici stomatologi independenți, nylon-ul este cea mai potrivită și igienică variantă de material folosibil pentru perii periuțelor de dinți.
Periuțele sunt 94% biodegradabile.
Filozofia BiobrushConceptul inițial al gamei de periuțe colorate a fost acela al unei abordări holistice și sustenabile a produselor de îngrijire dentară cu un impact redus asupra mediului.
Potrivit experților, "tot restul este marketing".
SănătatePeriuțele folosesc emolienți naturali (acid citric) certificați ca fiind fără BPA.
Pentru producerea bioplasticului nu sunt folosite substanțe emoliente.În pigmenții atent selecționați pentru colorarea periuțelor nu există metale grele.
Pentru peri se folosește nylon din ulei de ricin natural.
Distanța dintre peri este, de asemenea, importantă, pentru că determină uscarea rapidă a perilor, prevenind formarea bacteriilor.
Unghiul la care este înclinat capul periuțeiAcesta permite atingerea și perierea molarilor.
Periuța Biobrush este construită în jurul acestor principii simple, dar eficiente.
De aceea, aceștia recomandă perii cu o duritate medie.
Capul de dimensiune mică spre medieÎn felul acesta se optimizează dimensiunea periuței în raport cu eficiența curățării și celor mai mici dintre dinți.
Perii grupați în mănunchiuriDensitatea ridicată a mănunchiurilor favorizează rezultatele de curățare performante.
Foarte important: a nu se omite folosirea aței dentare!Peri cu o duritate redusă spre medieO acțiune de curățare superioară datorată folosirii perilor duri nu justifică traumele suferite de către gingii, sunt de părere experții.
Iar design-ul periuței este unul minimalist, o plăcere pentru orice baie!Capacitatea de curățare a periuțelor Biobrush Pentru a concepe design-ul periuțelor sale, Biobrush a coroborat recomandările a medici stomatologi, producători și institute de cercetare.
Principala întrebare pusă de producătorul berlinez a fost: Ce înseamnă design de vârf și care sunt inovațiile folositoare din domeniu?Răspunsul a fost: Nu este necesară reinventarea periuței de dinți.
Așadar, ce este, totuși, important la periuțele de dinți?Forma rotunjită a terminației perilorPerii rotunjiți reușesc să pătrundă în spațiile interdentare.
Biobrush realizează periuțele de dinți din așchii și talaș de lemn!Înainte ca ciclul de producție convențional să le considere inutile și să le sortească incinerării, Biobrush preia așchiile nefolosibile de lemn și le transformă în periuțe de dinți – totul, cu prețul unei amprente de carbon neglijabile.În plus, ambalajul din bioplastic și celuloză și perii din nylon pe bază de ulei de ricin au un conținut 0 de substanțe plastifiante nocive